Ağlayan golcü Marcio Nobre

Güncelleme Tarihi:

Ağlayan golcü Marcio Nobre
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2004 01:51

SARI lacivertli takımın Almanya’da Mannheim ile oynadığı ilk hazırlık maçında şanssız bir sakatlık geçiren Marcio Nobre, üzüntüden kahroluyor. Dört gün içinde üç kez MR’ı çekilen ve yoğun bir şekilde iğne tedavisi gören genç futbolcu üzüntüden ağlıyor. Kulüp doktoru Ethem Kavukçu, resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Nobre’nin ayağında 1. derecede yırtık tespit edildiğini kaydetti. Böyle durumlarda futbolcunun iyileşme ve tedavisi için öngörülen sürenin 3 hafta olduğunu belirten Kavukçu, ‘Ama biz uygulayacağımız yoğun tedaviyle bu süreyi 2 haftaya düşürmeyi planlıyoruz’ dedi.

Hooijdonk sevinci

EURO 2004’te Hollanda Milli Takımı’nın formasını giyen van Hooijdonk, dün öğlen saatlerinde sarı lacivertlilerin Almanya kampına katıldı. Tecrübeli yıldızın gelişi, Daum başta olmak üzere kafilede sevinçle karşılandı. Hollanda’dan kara yoluyla Köln’e gelen Hooijdonk arkadaşlarıyla hasret giderdi. Hooijdonk, yarın oynanacak Yurdumspor maçında forma giymek istiyor.

F.Bahçeliler günü coşkusu

DÜNYA
Fenerbahçeliler Günü, dün büyük bir coşkuyla kutlandı. İstanbul’da Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gece geç saatlere kadar eğlence düzenlenirken, Avrupa’da Köln, Hamburg, Amsterdam, Brüksel gibi büyük şehirlerdeki F.Bahçeliler çeşitli etkinlikler düzenledi. İzmir F.Bahçeliler Derneği üyeleri, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyup, saygı duruşunda bulundu. Öte yandansarı lacivertli takım, 31 Temmuz veya 1Ağustos’ta, geçtiğimiz ay kaybettiğimiz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina adına düzenlenecek turnuvada İzmir Karması ile karşılaşacak. Bilal YAĞCI / İZMİR, (DHA)

Fenerium’dan özel indirim

FENERBAHÇE’nin lisanslı ürünlerini satan Fenerium Mağazası, Dünya Fenerbahçeliler Günü’ne özel indirim yapıyor. Sarı lacivertli taraftarlar tarafından kulübün kuruluş yılı olan 1907’den esinlenerek kabul edilen 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’ne özel olarak, kendi ürettiği lisanslı ürünlerde yüzde 19.07 indirim uygulaması yapacağı belirtildi.


İnşaatçı Kemal!

SAKATLIĞI
nedeniyle Almanya kampında takımdan ayrı çalışan Kemal Aslan, dün bireysel futbolcu antrenörü İrfan Saraloğlu ile ayak tenisi oynadı. Genç futbolcunun file yapmak için elinde çekiç ile direği diktiğini gören takım arkadaşı Tuncay Şanlı’nın yaptığı espiri izleyenleri kahkahaya boğdu. Tuncay’ın ‘Kemal futbolu bırakıp inşaatçılığa mı başladın?’ sözleri gülüşmelere neden oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!