Advocaat'tan flaş karar! Artık...

Güncelleme Tarihi:

Advocaattan flaş karar Artık...
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 22:33

F.Bahçe Teknik Direktörü Advocaat’ın Kayseri’deki ‘rekor süreli’ basın toplantısının gerekçesi çok ilginç...

Haberin Devamı

Basın toplantılarındaki demeçleriyle çok konuşulan Dick Advocaat, alışkanlığını bozdu. Tecrübeli teknik adam, sarı lacivertli takımın yakaladığı olumlu havayı bozmamak, yönetim ve futbolcuları rahatsız etmemek adına ‘sözlerini kısa kesme kararı’ aldı.

FENERBAHÇE’de bu sezona damga vuran olayların başında teknik direktör Dick Advocaat’ın basın toplantıları geldi. Hollandalı teknik adam özellikle puan kaybedilen karşılaşmalardan sonra oyuncularını sert dille eleştirdi. “Kötü futbolun sebebini futbolculara sorun. Benden daha iyisini bulurlarsa hemen getirsinler” diyecek kadar ileri giden Advocaat, bir defasında herkesin önünde bir gazeteciyle tartıştı.

MAÇ YORUMU YAPTI VE GİTTİ
ZİRAAT Türkiye Kupası’nda deplasmanda 3-0 kazanılan ve takımın futbolu ile beğeni kazandığı Kayserispor maçından sonra Dick Advocaat herkesi şaşırtan bir hamle yaptı. Hollandalı teknik adam basın toplantısı odasına girdi ve sadece 78 saniye süren bir maç değerlendirmesi yaptı. Tecrübeli hoca sözlerini bitirdikten sonra da gazetecilerden soru almadan basın toplantısı odasını terk etti.

Haberin Devamı

ADVOCAAT'TAN RADİKAL KARAR...
OYUNCULARINI fazla eleştirmeyen ve gazetecilerden soru almayan Advocaat, bundan sonraki maçlarda da aynı şekilde davranacak. Hollandalı teknik adamın bu kararında, basın toplantılarındaki sivri sözlerinin bazı oyuncuları ve yönetimi rahatsız etmesinin önemli rol oynadığı öğrenildi. Advocaat, Kayserispor galibiyeti sonrası oluşan ‘olumlu havayı bozmama’ adına bundan böyle basın toplantılarını kısa tutacak ve gazetecilerle diyaloğa girmeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!