Adalı Abdullah

Güncelleme Tarihi:

Adalı Abdullah
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

İngiliz kulüpleri Trabzonspor'un yıldızında ısrarlı. Van Brukelen'in de ortak olduğu Number Ten isimli menajerlik bürosu Abdullah'a faks çekerek 6 İngiliz kulübünün talip olduğu futbolcudan yetki istedi

Faks yağmuru

İngiltere'nin Liverpool, Newcastle United, Blackburn Rovers, Everton, Sheffield Wednesday ve Chelsea kulüplerinin gözdesi haline gelen Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Abdullah için devreye giren Avrupalı menajerler, kendilerine yetki verilmesi için milli futbolcuya faks çekmeye başladılar.

Düşünmek istiyorum

Abdullah için son olarak Hollandalı eski yıldız Van Brukelen'le Anthony Poldner, Morthen Dewos ve Bahadır Başak'ın ortak oldukları Number Ten isimli menajerlik bürosu devreye girdi. Abdullah'ın teklife, ‘‘Düşünmek için zaman verin’’karşılığını verdiği öğrenildi.

Stili beğeniliyor

İngiliz kulüpleri yakından takip ettikleri Abdullah'ı futbol stili ve Ada'daki Türkler'i tribüne çekebilmek için istiyor. Menajerler, İngiliz kulüplerinin Abdullah'a 2 yıl için 600-700 milyar lira verebileceklerini, Trabzonspor'a da bonservis bedeli olarak 1 trilyon 200 milyar lira civarında bir para ödeyebileceklerini belirtiyorlar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!