50 bin dolar isteriz

Güncelleme Tarihi:

50 bin dolar isteriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2008 07:00

Galatasaraylı futbolcular, Adnan Polat ve yöneticileri soyunma odasının kapısında karşılayıp tempo tuttu.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı, derbi sonrası tebrik etmeye gittiği futbolcuların normalin 3 katından fazla olan prim isteğini kabul ederken, "Hepiniz aslan yüreklisiniz. Bunu hak ettiniz" dedi ve uyardı: "F.Bahçe’nin 2 yıl önce Denizli’de yaşadığını da unutmayın."

GALATASARAY, yılın derbisinde F.Bahçe’yi 1-0’la geçti, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti. Sezon boyunca neredeyse sayısız sorunla boğuşan G.Saray Yönetimi ve futbol takımı galibiyetin coşkusunu soyunma odasında doyasıya yaşadı. Başkan Adnan Polat ve yönetim kurulu bu önemli galibiyeti birlikte kutlamak adına 90 dakikanın bitiminde soyunma odasının yolunu tuttu. Derbi öncesinde prim miktarını açıklamayıp, bu önemli maçın galibiyet ödülünü "Soyunma odasında açıklayacağız" diyen başkan Polat ve idarecileri Ali Sami Yen Stadı’nın koridorlarında bir sürpriz bekliyordu.

Büyük bir özveriyle mücadele edip önemli bir galibiyete imza atan G.Saraylı futbolcular kulüp başkanı Adnan Polat ve idarecileri kapıda marşlarla karşıladılar... Yönetime de gönüllerinden geçeni açıkça ifade ettiler: "50 bin dolar başkan."

Bu primi hak ettiniz

Evet, futbolcular hep bir ağızdan galibiyetin sevinci ile Polat ve idarecilere primi hatırlatarak "50 bin dolar isteriz başkan" diye tempo tutup, marşlar söylediler. Futbolcuların prim şarkılı karşılama töreni üzerine başkan Polat da normalde sezon başında 14 bin dolar olarak belirlenen rakamı oyuncuların istediği miktara çekti. Yöneticiler futbolculara da "Siz hepiniz aslan yüreklisiniz. Bunu hak ettiniz" diyerek soyunma odasında sevinç yumağı oluşturdu. Ayrıca G.Saray Yönetimi’nin şampiyonluk sonrasında özel bir prim sistemi daha uygulayacağı öğrenildi.

Polat, futbolcuların prim isteğini kabul etti, ancak onları kalan 2 maçı göz önüne almaları gerektiğini belirterek uyardı da. Futbolcuları tek tek tebrik eden Polat, "Şampiyon olacağız dediğimde herkes bana gülüyordu. Burada saldırılan, yıpratılan bir takımın haklı gururu var. Bu galibiyeti yalnızca 24 saat yaşamalısınız" dedi ve ardından şu uyarıyı yaptı:

Denizli’yi unutmayın

"Bu galibiyetin tadını şimdi çıkarın. Ancak 2 yıl önce F.Bahçe’nin, Denizli’de yaşadıklarını da hatırlayın ve bunu unutmayın. Tur atmak için önümüzde 2 hafta ve 6 puan var. Ali Sami Yen’de Oftaş’tan sonra haykıra haykıra şampiyonluk marşlarınızı söyleyin. Bu yarışı buraya kadar getirdiniz. Önünüzde son 100 metre kaldı. Lig daha bitmedi, kimse bunu unutmasın. Ve şampiyonluk sevinci ve sözleri için biraz daha bekleyin. Disiplini elden bırakmayın.
"

Polat’ın bu konuşması üzerine G.Saray kaptanları da söz vererek, "Siz hiç merak etmeyin başkan. Bu takım kalan 2 maçını da kazanıp şampiyon olacak. Fortis Türkiye Kupası olmadı, ama şampiyonluğu getireceğiz" dedi. Ardından da yine bekar futbolcular geceden itibaren kampa girdi. Evli olan oyuncular evlerinin yolunu tutarken, Arda Turan, Mehmet Topal, Servet Çetin gibi bazı oyuncular Florya’da kaldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!