5 aylık ceza iki aya indi

Güncelleme Tarihi:

5 aylık ceza iki aya indi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 1997 00:00

Haberin Devamı

Tahkim Kurulu, Futbol Federasyonu'nun ATV'ye verdiği 5 ay süre ile yayın yetki belgesinin askıya alınması cezasını dün yaptığı toplantıda 2 aya indirdi. Sait Güran'ın başkanlığında, Türker Aslan, Prof.Dr. Haluk Burcuoğlu, Yener Bandakçıoğlu ve İbrahim Kadirbeyoğlu'nun katılımı ile toplanan Tahkim Kurulu yayın yetki belgesinin iki ay süre ile dondurulması kararını oy birliği ile aldı.

Önce iki tarafın temsilcilerini dinleyen kurul, ceza süresinin 2 aya indirilmesi kararını şöyle açıkladı:

‘‘Fenerbahçe Spor Kulübü'nün E.110 sayılı dosyası ele alındı. Yapılan duruşmadaki açıklamalar ile dosyada önceden mevcut olan ve duruşmada sunulan belgeler incelendi ve yapılan müzakereler sonunda aşağıdaki karar alındı:

TFF Yönetim Kurulu'nun 17.11.1997 tarihli toplantısında verdiği Satel Sabah TV Prodüksiyon A.Ş'nın 2.11. 1997 günü oynanan Fenerbahçe- Kocaelispor müsabakasında yaptığı yayın eylemi nedeniyle 5 ay süreyle yayın yetki belgesinin askıya alınması kararında, gerekçeli karar daha sonra yazılmak üzere sürenin indirilmesine oybirliği ile indirimin iki üyenin iki ay ile sınırlandırılmasını önermesine karşın, üç ay ile sınırlandırılmasına böylece askıya alma süresinin iki ay olarak belirlenmesine karar verildi.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!