4 Trabzonspor taraftarı hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

4 Trabzonspor taraftarı hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2012 15:42

Trabzonspor kulübü, İstanbul Belediyespor maçı için yola çıkan ve İzmit'te geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden bordo mavili taraftarlar için internet sitesi aracılığıyla bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, "Takımımızın Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabakayı izlemek için İstanbul'a giderken İzmit'te geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamlarını yitiren taraftarlarımız Murat Akçelik, kardeşi Tuğba Akçelik, Mehmet Erdoğan ve Zeynep Mehmetoğlu'na Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Mekanları cennet olsun" ifadelerine yer verildi.

KEŞANSPOR'UN OTOBÜSÜ UÇURUMA YUVARLANDI

BAKAN KILIÇ'TAN BAŞSAĞLIĞI

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, trafik kazalarında taraftarı ölen Trabzonspor ile futbolcusu hayatını kaybeden Keşanspor'a başsağlığı mesajı gönderdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, İzmit ve Antalya'da yaşanan kazaları Bakan Kılıç'ın büyük bir üzüntüyle öğrendiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
“İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını izlemek için İstanbul'a giderken İzmit'te geçirdikleri kaza sonucu yaşamını yitiren Trabzonspor taraftarlarından Murat Akçelik, kardeşi Tuğba Akçelik, Muharrem Erdoğan ve Zeynep Mehmetoğlu'nun hakkın rahmetine kavuştuklarını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Trabzonspor Kulübü'ne ve Trabzonspor taraftarlarına başsağlığı dilerken, merhum Akçelik, Erdoğan ve Mehmetoğlu ailelerine Allah'tan sabr-ı cemil niyaz ederim.

Türk futbolunun bu matem gününde bir başka acı haber ise Antalya'dan geldi. Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Keşanspor kafilesini taşıyan otobüsün Antalya'da kaza geçirmesi sonucu da 2 kişinin öldüğü, 23 kişinin de yaralandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Keşanspor'a ve kazada yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Kazadan yaralı olarak kurtulan 23 sporcu ve yöneticiye de Allah'tan acil şifalar niyaz ediyorum. Türk futbolunun, spor camiasının ve milletimizin bir daha böyle acılar yaşamamasını temenni ediyorum. Hepimizin başı sağ olsun.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!