3 puandan fazlasını aldılar

Güncelleme Tarihi:

3 puandan fazlasını aldılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2013 10:39

Sarı lacivertliler, Kayseri Erciyesspor deplasmanından önemli kazanımlarla döndü.F.BAHÇE’nin Erciyes’i devirdiği son dakika golünde futbolcuların arasında sevinen sürpriz bir isim vardı. F.Bahçe takım otobüsünün emektar kaptanı Cemal Karakış.

Haberin Devamı

Sahada son düdüğe kadar pes etmeyen futbolcular, karşılaşmayı birçok istatistikte rekor kırarak kazandı. İşte madde madde Fenerbahçelileri gelecek için ümitlendiren detaylar.

660 PAS YÜZDE 70 TOP

1- FENERBAHÇE maçı tam 660 pas ile tamamladı. Bu, oyuncuların sabırlarını göstermesi açısından önemliydi. Ayrıca yüzde 70 oranında topla oynayan sarı lacivertliler 11 korner kazandı ve rakibe tek korner şansı vermedi.

KAZANMA İSTEĞİ BİTMEDİ

2- FUTBOLCULAR ilk dakikadan uzatmanın son anına kadar kazanma isteği ile mücadele etti. Ersun Yanal’ı en çok sevindiren de bu oldu. Paniğe girmeden ve disiplinden kopmadan oynanan oyun teknik ekibi fazlasıyla memnun etti.

TAKIM RUHU OLUŞTU

3- GALİBİYET golü sonrası yaşanan sevince herkesin katılması ve futbolcuların soyunma odasında 3 puanı getiren Emenike’nin kafasına dokunma yarışı yapması sarı lacivertlilere “Biz artık takım olduk” dedirti.

Haberin Devamı

EMENİKE KAZANILDI

4- F.BAHÇE için bir başka önemli konu ise uzun zamandır gol atamayan Emenike’nin hem de çok önemli bir anda attığı gol ile geri dönüş yapmasıydı. Nijeryalı böylece psikolojik olarak da rahatladı.

DEPLASMAN FOBİSİ BİTTİ

5- GEÇTİĞİMİZ yıllarda F.Bahçe adına en önemli sıkıntılardan biri deplasmanlardaki puan kayıplarıydı. Ancak sarı lacivertliler son 3 deplasmanı olan Kasımpaşa, G.Birliği ve Erciyesspor’dan 9 puan çıkarmayı başardı.

Aydınlar cumaya kadar açıklıyor

F.BAHÇE’de olağanüstü genel kurula doğru gözlerin çevrildiği Mehmet Ali Aydınlar, ”En geç cuma gününe kadar adaylıkla ilgili kararımı yazılı açıklama ile kamuoyuna duyuracağım” dedi.

Aynı saatte 2 maç isyanı

F.BAHÇE, cuma 20.00’de evinde G.Antepspor ile karşılaşırken, basketbol takımı da aynı saatte Euroleague’de Barcelona’yı ağırlayacak. Bu iki önemli maçtan hangisine gideceğine karar veremeyen sarı lacivertli taraftarlar tepkili.

O şoför de sevinçte

F.BAHÇE’nin Erciyes’i devirdiği son dakika golünde futbolcuların arasında sevinen sürpriz bir isim vardı. F.Bahçe takım otobüsünün emektar kaptanı Cemal Karakış. Peki Karakış orada ne arıyordu?

Geçen sezonu unutmadı

Soyunma odasına giriş akreditasyonu olan Cemal Kaptan, tünelin girişinden maçı izliyordu. Sevincinin nedeni kendisine sorulduğunda ise şu yanıtı verdi: “Geçen sezon Kayseri’de otobüsümüz taşlanmış ve yanımdaki camın kırılması ile hayati tehlike yaşamıştım. O günü hiç unutmadım. Son dakikada o gol gelince de dayanamadım ve kendimi futbolcuların yanında buldum.”

Haberin Devamı

Futbolcularla aynı karede

CEMAL Karakış’ın bu sevinci her ne kadar sempatik olsa da sarı lacivertliler TFF’den muhtemelen küçük bir para cezası alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!