25 Subat'ta istifa et

Güncelleme Tarihi:

25 Subatta istifa et
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 1999 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü'nde muhalefet kanadı, yönetimin Mali Kongre'den sonra istifa etmesi kararına karşı çıkarak, ‘‘Kongreden iki gün önce istifa edilmesi gerekir’’ görüşünü savunuyor.

Galatasaray Kulübü'nde muhalefet, yönetimin mali kongreden sonra istifa kararına karşı çıktı. Mali kongreden iki gün önce istifa edilmesini isteyen muhalefet, Ali Sami Yen Stadı'nın projesini ütopik olarak değerlendirdi ve seçimde Faruk Süren tekrar başkan olursa yeni yönetimin ağır bir mali külfet altına gireceği görüşünü savundu.

G.Saray Kulübü'nün duayenlerinden Adnan Hunca da başkanın mali kongreden iki gün önce istifa etmesi gerektiğini ve böylelikle güven tazelemiş olacağını belirterek, ‘‘Herşey iyi, hiç eksik yor deniyor ama bir eksiklik var ki, başkan yeni kongrede altı yöneticiyi değiştirmek istiyor ve yöneticilerin artık ayaklarının üzerine basması gerektiğini bildiriyor’’ dedi. Bu arada Süren'in karşısına başkan adayı olarak Doğan Hasol, veya Özkan Olcay'dan birinin çıkacağı da alınan haberler arasında.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!