22'lik Barcelona'lı tarihe geçti

Güncelleme Tarihi:

22lik Barcelonalı tarihe geçti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2009 12:56

Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Atlante'yi deviren Barcelona, Estudiantes'in rakibi olurken, genç oyuncusu Pedro Rodriguez 6. turnuvasında da fileleri havalandırmayı başardı.

Haberin Devamı

Atlante 1-3 Barcelona / Video

DÄ°ÄžER HABERLER

  

  

Abu Dhabi'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın favorisi Barcelona, Meksika temsilcisi Atlante'yi 3-1 yenerek finalde Arjantin ekibi Estudiantes'in rakibi oldu.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona ile Kuzey Amerika Şampiyonu Atlante arasındaki maç çekişmeli geçti. Rojas'ın 5. dakikadaki golüyle avantaj yakalayan Atlante, 35'te Busquets, 55'te İbrahimoviç ve 67'de Pedro'ya engel olamadı.

İkinci yarıda oyuna giren Messi takımının galibiyetinde yine büyük rol oynadı. Katalan ekibi adına son golü kaydeden Pedro ise tarihe geçerek geceye damgasını vurdu.

Haberin Devamı

İlki gerçekleştirdi

İspanyol yıldız, La Liga, Şampiyonlar Ligi, İspanya Süper Kupası, UEFA Süper Kupa ve Kral Kupası'nda Barcelona adına gol attıktan sonra Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda da fileleri sarstı ve bir sezonda Katalan ekibi formasıyla 6 turnuvada birden gol atan ilk oyuncu olarak tarih yazdı.

Final cumartesi

Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde Barcelona ile Estudiantes cumartesi günü TSİ 18.00'de kozlarını paylaşacaklar. Meksika temsilcisi Atlante ile Güney Kore ekibi Pohang Steelers arasındaki üçüncülük maçı da aynı gün 15.00'de yapılacak.

KALECÄ°LERÄ° AVLADIÄžI KULVARLAR

La Liga
Åžampiyonlar Ligi
Kral Kupası
İspanya Süper Kupası
UEFA Süper Kupa
Dünya Kulüpler KupasıÂ

Pedro Rodriguez kimdir?

Tam adı: Pedro Rodriguez Ledesma

DoÄŸum tarihi: 28 Temmuz 1987

DoÄŸum yeri: Barcelona/Ä°spanya

Boyu: 1.69 cm

Mevkii: Forvet

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!