1907 Fenerbahçe Derneği, ADER mensuplarını ağırladı!

Güncelleme Tarihi:

1907 Fenerbahçe Derneği, ADER mensuplarını ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 19:52

Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 11. Hafta mücadelesinde 1907 Tribünü'nde Alternatif Yaşamı Destekleme Derneği'nden (ADER) misafirleriyle birlikte Fenerbahçe'yi destekledi.

Haberin Devamı

Zihinsel engelli çocukların topluma kazandırılması ve eğitimleri konusunda çalışmalar yürüten ADER Derneği’nin eğitmenleriyle birlikte 25 genç misafir Fenerbahçe - Torku Konyaspor karşılaşmasında 1907 Tribünü'nde ağırlandı. Hep birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından ilk kez bir futbol müsabakasını canlı olarak izleyen misafirlerin heyecan ve sevinci gözlerinden okunuyordu.

1907 Fenerbahçe Derneği, ADER mensuplarını ağırladı

Şişli Belediyesi ile Otizm, Mental ve Down Sendromlu çocukların eğitimlerini tamamlaması, sahip oldukları bilgi ve becerileri kullanabilmesi konusunda faaliyetler yürüten ADER'e bu güzel birlikteliğe imkan sağladıkları için teşekkür ediyor, kıymetli çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Haberin Devamı

1907 Fenerbahçe Derneği, ADER mensuplarını ağırladı

Zihinsel engelli çocukların yarınlara umutla bakmaları için çalışmalarını sürdüren ADER’in sağlanacak her türlü katkıyla daha güzel işlere imza atacağına yürekten inanıyoruz.

BAKMADAN GEÇME!