Zorya-Fenerbahçe maçı öncesi olay!

Güncelleme Tarihi:

Zorya-Fenerbahçe maçı öncesi olay
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2016 18:36

Zorya Luhansk-Fenerbahçe maçı öncesi iki takımın taraftarları arasında kavgalar çıktı. Çok sayıda kişinin yaralandığı olaylara karışan 3 Ukraynalı holigan gözaltına alındı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Zorya Luhansk-Fenerbahçe maçı öncesi Odessa kentinin sokaklarında şiddet olayları yaşandı.

Karşılaşma öncesi iki takımın taraftarları arasında kavgalar çıktı. Yüzleri maskeli 200 kadar Ukraynalı holiganın bir lokantada oturan Türklere yanıcı ve kesici maddelerle saldırması üzerine başlayan olaylarda çok sayıda kişi yaralandı.

Kavgacılara müdahale ederek olayların daha da büyümesini önleyen Ukrayna polisi, Türk taraftarları Odessa sokaklarında tek başlarına dolaşmamaları konusunda uyardı. Türk taraftarlar stada geldikleri sırada yine kavgalar çıktı.

Polis, olaylara karışan 3 Ukraynalı holiganı gözaltına aldı.

USLU: "OLAYLARI UKRAYNALILAR ÇIKARDI"
Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, olayların 200 kadar Ukraynalı holiganın organize biçimde Fenerbahçe taraftarlarına saldırması üzerine çıktığını söyledi.

Haberin Devamı

Olaylarda bir Türk taraftarın meşale ile yanarak hastanelik olduğu, çok sayıda Türk taraftarın ise bıçaklanarak hastaneye kaldırıldığını belirtildi.

"GELİN KAPIŞALIM DEDİLER, GİTTİK"
Bu arada Yağız Sabuncuoğlu adlı kişinin Twitter hesabından atılan tweette GFB amigosu Yücel'in, "Bizim burada okuyan kardeşlerimize haber göndermişler, 'Gelin kapışalım' demişler. Biz de gittik. Allah'ın izniyle hepsini püskürttük. Onlardan da yaralananlar oldu, bizden de oldu. Biz buradayız. Polis şu an bizi tutuyor" dediği ileri sürüldü.

Zorya-Fenerbahçe maçı öncesi olay

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!