Zoraki rötar

Güncelleme Tarihi:

Zoraki rötar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2008 00:00

Adnan Sezgin, Oliveira’nın 14 milyon Euro’luk bonservisini indirmek için çaba harcarken, fiyatın 20 milyon Euro’ya çıkmasıyla şaşırdı. UEFA’ya bugün listeyi verecek G.Saray, S.Bükreş maçlarına mevcut kadroyla çıkacak.

GALATASARAY Yönetimi, uzun süredir peşinde koştuğu Real Zaragozalı Ricardo Oliveira’dan kulübünün işi yokuşa sürmesi üzerine istediğini alamadı. Bugün mesai bitimine kadar UEFA’ya listeyi verecek olan Cimbom, İspanyol kulübünün başkanı Agapito’nun bonservisi bedelini 20 milyon Euro’ya yükseltmesi üzerine çıkmaza girdi. Sambacıyı Steaua Bükreş maçlarına yetiştiremeyen sarı kırmızılılar, Devler Ligi’nde gruplara kaldığı taktirde 31 Ağustos’ta verilecek ikinci listeye, ikna ettiği Oliveira’yı yetiştirmeye çalışacak.

Baskılar fiyatı arttırdı

İspanya’da bulunan Adnan Sezgin, yaklaşık 1.5 aydır görüşme halinde oldukları sambacı için Real Zaragozalı yetkililerle bir kez daha bir araya geldi. İlk etapta 14 milyon Euro bonservis bedeli biçilen transfer ücretini aşağıya çekmeye çalışan Sezgin, başkan Agaipto’nun fiyatı 20 milyon Euro’ya çıkarmasıyla şaşkına döndü. Agaipto’nun bu kararında, Oliveira’nın satılmaması için yoğun baskı uygulayan Bask bölgesinin önde gelen isimlerinin tehditvari konuşmalarının etkili olduğu öğrenildi.

Taraftarımız rahat olsun

Listedeki Sırp golcü Zigic’le ilgili kulübü Valencia ile anlaşma zemini bulamayan sarı kırmızılılar, Oliveira’dan istediği yanıtı alaması üzerine, yeni yabancı transferini 31 Ağustos’a yetiştirmeye çalışacak. Transfer görüşmeleri hakkında bilgi veren Adnan Sezgin, "Biz elimizden geleni yaptık. Bu durumda fazla zorlamayız. Bu iş ancak onlar bizim istediğimiz rakama inerlerse olur. Zigic ise bu saatten sonra yetişmez, olmaz. 7 Ağustos geçer, 30 Ağustos’a kadar vaktimiz var. Taraftarımız rahat olsun, Galatasaray’a yakışan bir isim alacağız" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!