Zico'yu bekliyorlar

Güncelleme Tarihi:

Zicoyu bekliyorlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 00:00

Sezonu kapatan Appiah, Valencia'nın istediği Aurelio ve Vederson, askerlik için gün sayan Tümer ile mutsuz Kezman'ın durumları Yıldırım-Zico zirvesinde çözüme kavuşacak.

FENERBAHÇE'yi ligin ikinci yarısında bekleyen sorunlar, bugün masaya yatırılıyor. Hastalığı nedeniyle sezonu kapattığı belirtilen Stephen Appiah, Valencia'nın talip olduğu Mehmet Aurelio ve Gökçek Vederson, askerlik için gün sayan Tümer Metin ile kadroya giremediği için sıkıntılı olan Kezman'ın durumları bugün kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın teknik direktör Arthur Zico ile yapacağı zirveden sonra büyük ölçüde netlik kazanacak.

Tahliller bekleniyor

Geçirdiği ağır ameliyatın ardından tam "iyileşti" derken bu kez de bacak damarlarındaki pıhtılaşma sorunu nedeniyle sezonu büyük ölçüde kapattığı ifade edilen Stephen Appiah'la ilgili rapor bugün kulüp doktoru Piyer Azuman tarafından Aziz Yıldırım'la Arthur Zico'ya sunulacak.

Kulüp doktoru Arzuman, Appiah'ın bacağında rastlanan hastalığın çok seyrek görüldüğü, durumun net bir şekilde anlaşılması için bir dizi kan testi yapıldığını, ancak bu testlerin bir hafta sonra neticeleneceğini belirtti. Ganalı yıldızın hastalığının genetiksel olması ihtimali üzerinde durduklarını belirten Arzuman'ın raporu doğrultusunda Appiah'ın F.Bahçe'deki geleceği netlik kazanacak.

Bugün toplanıyorlar

Antalya kampı öncesi Fenerbahçe'nin başını ağrıtan bir diğer problem Valencia'nın talip olduğu Brezilya asıllı iki yıldızı... Türk vatandaşı olarak forma giyen ve takıma büyük katkı sağlayan Aurelio ile Vederson'la ilgili Zico'nun görüşünü alacak olan Yıldırım, ayrılmaları durumunda bu oyuncuların yerlerine takviye isteyip istemediğini soracak.

Askerlik için gün sayan Tümer'in ikinci yarıda takımda olmayacağı kesinlik kazanırken, kadroya giremediği için mutsuz olan Kezman'ın da durumları Yıldırım-Zico zirvesinde konuşulacak. Süper Lig'in ilk yarısını 37 puan ve averajla lider Sivasspor'un ardından ikinci sırada tamamlayan F.Bahçe'de devre arasında verilen 7 günlük izin bugün sona eriyor. Bugün Samandıra'da saat 17.00'de bir araya gelecek olan sarı lacivertliler, 1 Ocak Salı günü kamp için Antalya'nın yolunu tutacak. 6 Ocak'ta Kayserispor'la deplasmanda oynanacak kupa maçına Antalya'dan gidecek olan F.Bahçe, daha sonra Antalya’ya dönecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!