Zeytinli Rock Festivali'ne geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Zeytinli Rock Festivaline geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 11:28

Geçtiğimiz sene toplam 100 binden fazla müzikseveri buluşturarak izleyici rekoru kırmayı başaran Zeytinli Rock Festivali, bu yıl 25-28 Ağustos tarihleri arasında yine Dalyan Sahili'nde gerçekleşecek. Bu sene Athena, Duman, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Mor ve Ötesi, Manga ve Model gibi pek çok grup Zeytinli Rock Festivali'nde müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

'Deniz, kum, güneş ve rock müzik' sloganı ile yola çıkan Zeytinli Rock Festivali, geçtiğimiz senenin kadrosunun da üzerine çıkarak, yine rock ve alternatif müzik dünyasının en iyi sanatçı ve gruplarını biraraya getiriyor.

 

Zeytinli Rock Festivaline geri sayım başladı


Athena 


Katılımcılarına bol bol müzik, eğlence ve unutamayacakları bir rock tatili vaadeden Zeytinli Rock Festivali'nde 4 gün boyunca sahne alması kesinleşen isimler şöyle sıralanıyor: Duman, Şebnem Ferah, Athena, Pentagram, Teoman, Mor ve Ötesi, maNga, Hayko Cepkin, Feridun Düzağaç, Model, Kurban, Cem Adrian, Ceylan Ertem, Umut Kuzey, Ceza, Zakkum, Baba Zula, Büyük Ev Ablukada Fırtınayt, Metin Türkcan, The Ringo Jets, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Adamlar, Blacktooth, Marsis, Deniz Tekin, Piiz, Gece, Fethi Okutan.

 

Haberin Devamı

YURT DIŞINDAN DA PEK ÇOK GRUP KATILACAK

Zeytinli Rock Festivaline geri sayım başladı

Model


Zeytinli Rock Festivali'ne bu yıl yerli rock gruplarının yanı sıra bu kez  Rockstar Keşif sahnesinde Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Almanya ve Kıbrıs'tan da amatör,profesyonel gruplar ve izleyiciler katılacak.

Ana sahne dışında, aylar süren titiz çalışma ve önemli bir jüri ile beraber şehir şehir gezilerek belirlenen 'yüzdeyüzmüzik ekspres' elemelerinin kazananları da Rockstar Keşif Sahnesi'nde izleyici ile buluşacak.

Milyon Yapım tarafından Akçay sahilinde Edremit Belediyesi desteğiyle; 100% Music ve Rockstar katkılarıyla gerçekleşecek Zeytinli Rock Festivali'ne bu yıl yine yoğun bir katılım bekleniyor.

 

Zeytinli Rock Festivaline geri sayım başladı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!