Zamane ilişkileri

Güncelleme Tarihi:

Zamane ilişkileri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Örneklere bakıp da Hollywood'da her oyuncunun rol arkadaşına aşık olup film bitince aşkını da bitirdiğini sanmayın. 2000 yılının yeni aşıkları için böyle bir kehanette bulunmak doğru olmaz. Tam aksine yeni yılın yeni aşıkları evlilik hazırlığı içindeler...

Brad Pitt- Jennifer Aniston

Onların beraberliği geçen yüzyılda başladı ama ilişkinin gerçek bir aşka dönüşmesi biraz uzun sürdü. Brad Pitt'in hayranları, genç aktörün uzun bir süre bekar kalmasını istiyor olabilirler. Fakat Jennifer Aniston, onları düş kırıklığına uğratmaya kararlı görünüyor.

Jennifer Aniston ile Brad Pitt, sık sık Hollywood partilerinde ve galalarda karşılaşıyorlardı. Önceleri birbirleriyle ilgilenmediler. Ama bir süre sonra iki gencin birbirleriyle ilgilenmeye başladıkları farkedildi. İki sanatçının menajerleri durumun farkına varınca, bir plan hazırladılar. İki oyuncunun adına bir yemek daveti düzenlediler. Brad Pitt ile Jennifer Aniston, planlanan yemek davetinden sonra görüşmeye başladılar. Bir süre sonra da Jennifer Aniston bir film çevirmek için Hollywood'dan ayrılmıştı. Brad Pitt, Jennifer Aniston'u film setinde ziyaret etti. Aşk başlamıştı...

Geçtiğimiz Kasım ayında, Sting'in verdiği bir konser sırasında, Brad Pitt, Jennifer Aniston'un parmağına bir pırlanta yüzük taktı. Sevgililerin nişanlandıkları haberi basında açıklandıktan sonra Brad Pitt de Jennifer Aniston da bu haberi yalanlamadı. Daha sonra sevgililer, aileleriyle biraraya geldiler. Brad Pitt'in babası, ‘‘Oğlum evlenmeye kararlı görünüyor‘‘ diyor. ‘‘Ama ben davetiye almadan bir düğünün gerçekleşeceğine inanmam.’’

Richard Gere- Carey Lowell

İkisi de zor günler geçirmişlerdi. Ne olursa olsun, eşler ne kadar birbirlerinden nefret ederlerse etsinler, boşanmak kolay değildi. Erkeğin de kadının da hayatında bir boşluk oluyordu. Richard Gere ve Carey Lowell, eşlerinden boşanabilmek için çok uğraştılar.

Dostları, Richard Gere'nin Cindy Crawford'dan boşandıktan sonra bunalım geçirdiğinin farkındaydılar. Yakışıklı aktör, yalnız yaşamak istemiyordu. Fakat bir türlü karşısına hoşlanacağı tipte bir kadının çıkmaması şanssızlıktı. Carey Lowell'in samimi arkadaşı, dekoratör Sharon Simonaire, arkadaşını Richard Gere ile tanıştırmayı aklına koymuştu. Simonaire, ‘‘Ben bir çöpçatan değilim ama Carey ile Richard'ın uyumlu bir çift oluşturacaklarına inanıyordum’’ dedi. O ilk buluşmada Richard Gere, Carey Lowell'e hayran kalmıştı. Bir hafta sonra tekrar buluştular ve hafta sonunu birlikte geçirdiler. O gün bugündür de beraberler. Carey Lowell'in ilk evliliğinden olan kızı Hannah, müstakbel üvey babasına çok düşkün. Sevgililer, kendi bebekleri dünyaya gelmeden evlenmeyi planlıyorlardı ama bir oğulları oldu bile! Böylece Richard Gere'de ilk kez babalığı tatmış oldu.

Matt Damon- Winona Ryder

Hollywood'un genç kuşak oyuncuları arasında en hızlı yükselenler Winona Ryder ve Matt Damon. İkisi de oyunculuğu çok seviyor. İkisinin de hırslı birer sanatçı olması onları birbirlerine daha çok bağlıyor.

Onları, Gwyneth Paltrow tanıştırdı. Yılbaşı gecesi evinde parti veren genç yıldız Matt Damon ile Winona Ryder'ı da evine çağırmıştı. Genç oyuncuların kalabalığa karışmayıp bir köşede ayrı ayrı somurtup oturduklarını görünce, Gwyneth Paltrow ikisini tanıştırdı. Bir kaç hafta sonra ise Winona Ryder ile Matt Damon. gizli gizli buluşmaya başlamışlardı. O günlerde Gwyneth Paltrow, Matt Damon'un en yakın arkadaşı Ben Affleck ile beraberdi. Dört arkadaş sık sık biraraya gelip Hollywood gecelerinin tadını çıkarmaya bakıyordu. Ancak Winona Ryder ile Matt Damon, bir süre sonra arkadaşlarından koptular. Başbaşa kalmak daha çok hoşlarına gidiyordu. Bu genç çiftin ilişkisi çok zor koşullar altında devam ediyor. İkisi de sürekli film çevirdikleri için birbirlerini çok seyrek görebiliyorlar. Ama bazan uzun ayrılıklar aşkı güçlendiriyor.

Michael Douglas

Catherine Zeta Jones

Hiç kuşkusuz 2000 yılının en gözde çifti onlar. Olgunluk çağındaki Michael Douglas ile sinema dünyasının en güzel genç oyuncusunun beraberliği dünya basını için zengin bir konu kaynağı oldu. Aynı günde dünyaya gelen sevgililer, yeni yılın en uyumlu çifti oldular. Michael Douglas ile Catherine Zeta Jones, Deauville'deki film festivalinde tanıştılar. Aradan bir kaç ay geçtikten sonra ise her yerde birlikte görülmeye başladılar. Güzel kadınlardan gözlerini alamayan Michael Douglas, artık Catherine Zeta Jones'dan başka kimseyle ilgilenmiyor. Seks merakı yüzünden tedavi gören Michael Douglas, o çılgın çapkınlık günlerini geride bıraktı. Şimdi yeniden baba olmaya hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!