Yüzüklerin efendisi

Güncelleme Tarihi:

Yüzüklerin efendisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 16:51

Turuncu renkteki gözlükleriyle sosyal medyada çok konuşulan tasarımcı Cemil Dinçmen şimdi de gürz şeklindeki zinciriyle dikkat çekti. Dinçmen, zincirin birinin ucunda kalem diğerinde telefon olduğunu söyledi. Gökhan Kimsesizcan yazdı.

Haberin Devamı

Mustafa Koç’un cenazesinde turuncu renkteki ilginç gözlük takan kişinin kim olduğu geçtiğimiz hafta en çok merak edilen konu olmuştu. Tüm medya ve internet siteleri, “Mustafa Koç’un cenazesindeki esrarengiz kişi kim” diye başlık atınca bu kişinin Londra’da yaşayan Türk tasarımcı Cemil Dinçmen olduğunu yazmıştım.

Yüzüklerin efendisi

 Benim de daha önce de “Yüzüklerin Efendisi” diye haber yaptığım Cemil Dinçmen, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Kendisi gibi tasarımcı olan nişanlısı Ece Şirin ile yürüyüş yapan Dinçmen, bu kez de elindeki gürz şeklindeki zincirlerle dikkatleri üzerine çekti.

Yüzüklerin efendisi

Haberin Devamı

Kendisinin tasarladığı turuncu gözlükler ile bu şekilde gündeme gelmesine şaşıran Cemil Dinçmen, elindeki gürz şeklindeki zincirin birinin ucunda kalem diğerinde de telefon olduğunu söyledi.

Yüzüklerin efendisi

Tasarımları Londra’daki Harrods’ta satılan Bee Goddess’ın sahibi Ece Şirin’in nişanlısı Cemil Dinçmen, yüzüklerini sadece kendisi için tasarladığını, satılık olmadığını söyledi.

Yüzüklerin efendisi

BAKMADAN GEÇME!