Yürüyen hazine

Güncelleme Tarihi:

Yürüyen hazine
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2004 00:53

Alışveriş için Nişantaşı’na giden Bülent Ersoy, üzerinde servet taşıyordu. Ünlü sanatçının sadece pırlanta yüzüğünün değeri 1 trilyon liranın üzerindeydi.

Davet değil alışveriş

Bülent Ersoy, önceki gün alışveriş için Nişantaşı sokaklarındaydı... Ancak mücevherleri ve kıyafetleri, sıradan bir alışveriş turundan çok, ağır bir davete yakışır cinstendi. Bembeyaz giysileriyle yazı erken karşılayan sanatçı, alışverişe çıkarken parmağına 17 karatlık bir pırlanta yüzük takmıştı.

En ucuzu 4.5 milyar

Bunun değerini söylemekten çekinmeyen sanatçı, yüzüğün fiyatının 1 trilyonun üzerinde olduğunu açıkladı. O gün üzerinde taşıdığı servet bununla sınırlı değildi. Versace imzasını taşıyan giysi 4.5 milyar, Cesare-Paciotti marka İtalyan ayakkabı yine 4.5 milyar, Prada çanta ise 5 milyar lira değerindeydi.

Sadece 50 milyar!

Gün boyunca lüks mağazaları dolaşan sanatçı, alışveriş turu sırasında bir de kuyumcuya uğradı. Bir süre vitrini inceledikten sonra içeri giren Bülent Ersoy, pırlanta yüzüklere baktı ve içlerinden birini seçip denedi. Beğendiği yüzüğün fiyatı sorulunca da şaşırtıcı bir yanıt verdi: ‘Önemli bir şey değil canım, 50 milyar sadece!’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!