Yumruğun cezası daha bitmedi

Güncelleme Tarihi:

Yumruğun cezası daha bitmedi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2009 00:00

Hollandalı teknik adam, Lig TV’de katıldığı programda Fildişi Sahilli futbolcusu için, “Kırmızı kart gördü, performansı geriye gitti. Yeniden ilk 11’e girmesi için çok çalışması lazım” dedi.

Haberin Devamı

G.SARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, gündeme damga vuracak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lig TV’de yayınlanan “2’ye 1” programında Ömer Güvenç ve Bahri Havadır’ın sorularını yanıtlayan Hollandalı teknik adam, F.Bahçe derbisinde Roberto Carlos’a yumruk attığı için kırmızı kart görüp 3 maç ceza alan Keita’yı affetmediğini söyledi.
Fildişi Sahilli futbolcu için, “F.Bahçe maçında kırmızı kart gördü, performansı geriye gitti. Yeniden 11’e girmesi için çok çalışması lazım” diyen Rijkaard, yumruğun cezasının henüz bitmediğnin mesajını verdi. İşte Rijkaard’ın söyledikleri...
Arda’ya izin vermem
“Arda’nın üzerine çok gidiliyor. O, Avrupa’nın her takımında rahat oynar. Ama ben kendi takımımda istiyorum. Bir yere gitmesine izin vermem. Elano’nun kalitesini tartışmam. Her geçen gün iyiye gidiyor. Daha da iyi olacak. Rüştü’yü Barcelona’dan ben göndermedim. O bir sportif karardı. Tüm yöneticiler aynı fikirdeydi. Ben ona kırgın değilim. Aksine Rüştü çok iyi bir karakter, iyi bir profesyonel.
Beşiktaş iyi bir takım. Güçlü, uyumlu bir kadroları var. Biz şampiyon olacak kadroya sahibiz. Bu potansiyel bizde var. Takım içinde arkadaşlık ruhu en üst seviyede. Bunu bozmaya kimsenin gücü yetmez. Yeni doğan çocuğumu çok özledim. Eşim benim için dünyanın en güzel kadını.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!