Yüksek Sosyete 6. yeni bölüm fragmanında Cansu'dan şok eden karar!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 6. yeni bölüm fragmanında Cansudan şok eden karar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2016 09:33

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yüksek Sosyete 6. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Perşembe akşamı ekrana gelecek olan Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde Cansu, istifa kararı alıyor. Kerem ve Ece için büyük şok olan bu karar Cansu'nun hayatında neleri değiştirecek merak konusu. Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete hız kesmeden devam ediyor. Son bölümü ile herkesi ekran başına kilitleyen Yüksek Sosyete dizisinin yeni bölümünde Cansu, Kerem'e itirafta bulunacak. Peki Ece'nin ikili arasında yaşananlara tepkisi ne olacak? İşte Yüksek Sosyete 6. bölüm fragmanı..

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ece'nin gönlünü almaya çalışan Mert; dörtlümüz için göl kenarında bir piknik ayarlar. Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder. Böylece dörtlümüz; sürpriz yakınlaşmaların habercisi bir pikniğe doğru yola çıkar. Diğer yandan Metin, Süreyya'yı geri kazanmak için romantik jestlere başvurur. Bu gelişmelerden haberi olmayan Işıl ise Süreyya’ya karşı verdiği savaşı kazandığını düşünür. Ama iki kadını da bekleyen kötü bir sürpriz vardır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 6. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!