Yüksek Sosyete yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2016 11:11

Yüksek Sosyete dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Bayram tatili dolayısıyla çoğu dizi bu haftaki bölümlerini yayınlamadı. Bunlardan biri de Yüksek Sosyete dizisi oldu. Yüksek Sosyete dizisi önümüzdeki hafta 4. bölüm ile ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Yüksek Sosyete 4. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte Yüksek Sosyete dizisi yayın tarihi ve yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete dizisi 4. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında kendini affettirmek isteyen Mert, Ece için eğlenceli sürprizler hazırlıyor. Peki Yüksek Sosyete dizisi  4. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar ve Yüksek Sosyete 4. bölüm hakkında detaylar

Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu kovulan Cansu, Oliva'ya veda eder. Ama suya düşen yeni hayat planından vazgeçmeye niyeti yoktur. Kerem hem Oliva'yı korumak hem de Cansu'yu kazanmak için harekete geçer. Cansu ve Kerem'i sürpriz bir isim bir araya getirir.  Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret yapan Işıl; böylece Süreyya'yla arasında bir savaş başlatmış olur. Ele avuca sığmaz çapkınımız Mert ise Ece'ye kendini affettirmek için birbirinden eğlenceli yollara başvurur.

Haberin Devamı

Mert ve Kerem’in bir aylık anlaşmaları Mert açısından oldukça verimli geçiyor ve babaannesinin onu kutlamak için hazırladığı bir yemek izliyoruz. Mert’e yağdırılan övgüler eşliğinde Kerem’in de bulunduğu masada ilerleyen dakikalarda gergin anlar yaşanıyor. Kerem’in annesi o gece verilen yemek dolayısıyla eve gitmemiş ve hizmet etmeye devam etmekteydi. Bu durum Kerem’i germişti ancak masada bulunan densiz bir kadının Kerem’in annesini soğanlı yemek getirdiği için azarlaması ile kayışlar iyice koptu ve Kerem masadan kalkıp annesini eve götürmeye çalıştı. Tam da bu esnada evin haylaz oğlu Mert’ten beklenmeyen bir hareket geldi ve Kerem’in annesini azarlayan kadına "Soğan faydalıdır, arada havanızdan ödün verin de bir yemeyi deneyin!’’ diye çıkışmasıyla gözümüzdeki karizmasını biraz da olsa toparlamayı başardı.

En son evi terk ettiğini gördüğümüz Cansu geceyi Ece’nin evinde geçiriyor ve hatta kendine bir ev bakmaya başlıyor. Tabii şaşırmayacağımız üzere annesi Cansu’ya bu konuda kesin ve kati bir ket vuruyor. Sahte hayatı ve gerçek hayatı arasında daha ikinci bölümden kopmalar yaşamaya başlayan Cansu’nun oyunu uzun bölümler devam edemeyecek gibi duruyor.
Mert’in yerine geçme oyununa resmen başlayan Kerem için Mert’in sosyetik planları hayata geçmeye başladı. Önce Kerem’i kıyafet alışverişine çıkarıyor, ardından da Kerem’e son model lüks bir araba kiralıyor. Tam bir patrona dönüşen Kerem, Mert’i her ne kadar memnun etse de bu durumdan ne kendisi ne de Cansu hoşnut değiller.

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete Yeni Bölümüyle 14 Temmuz Perşembe 20.00'da Star'da!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!