Yüksek Sosyete dizisi 2. bölüm 2. fragmanında nefesler tutuldu!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete dizisi 2. bölüm 2. fragmanında nefesler tutuldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 09:52

Yüksek Sosyete 2. bölüm fragmanlarını yayınladı ve herkes ekran başındaki yerini aldı. İlk bölümüyle herkesi heyecanlandıran dizi yeni bölümüyle perşembe akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde birbirinden ilginç gelişmeler yaşanacak. Cansu, Kerem'e züppe diyor ve ortalık karışıyor. Kerem bu durumu fazlasıyla içerliyor. İşte, Yüksek Sosyete 2. bölüm detayları...

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete hızlı başladı. Yayınlandığı ilk bölüm ile sosyal medyada konuşulan dizinin konusu büyük ilgi gördü. Yüksek Sosyete dizisi ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

YÜKSEK SOSYETE HAKKINDA:

Bi Yapım’ın yeni dizisi, iki yıldız ismi bir araya getirdi! ‘Yüksek Sosyete’nin başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü paylaşacak!

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatan Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu ‘Kerem’, Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ olarak izleyiciyle buluşacak.

Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır…

Haberin Devamı

Senaryosunu ‘Yazı Odası’nın yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı ‘Yüksek Sosyete’ Perşembe 20.00'da Star'da başladı.

YÜKSEK SOSYETE 1. BÖLÜM İZLE

YÜKSEK SOSYETE 2. BÖLÜM FRAGMANI


YÜKSEK SOSYETE OYUNCULARI

Cansu-Hazar Ergüçlü

Kerem-Engin Öztürk

Ece-Meriç Aral

Mert-Ozan Dolunay

Yapım: Bi Yapım
Yapımcı: Burak Sağyaşar
Yönetmen: Metin Balekoğlu
Senarist: Yazı Odası

BAKMADAN GEÇME!