Yine Kazım yine olay!

Güncelleme Tarihi:

Yine Kazım yine olay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2010 12:06

F.Bahçe'nin kiralık olarak Toulouse'a verdiği Colin-Kazım, Fransa'da aşırı hız nedeniyle polis tarafından sorguya çekildi.

Haberin Devamı

Colin-Kazım Richards, "Bu çocuk uslanmayacak" diyenleri haklı çıkartıyor. Bu sezon devre arasında, disiplinsizliği nedeniyle Fransa'nın Toulouse takımına kiralanan Kazım, orada da başını belaya soktu.

Kazım'ın, son model otomobiliyle Toulouse şehrinde aşırı hızla yol aldığı ve bu nedenle de trafik polisince çevrildiği; ancak polisin isteklerini yerine getirmediği için sorguya çekildiği öğrenildi. Toulouse Savcısı Michel Valet, konuya ilişkin olarak AFP'nin sorularına verdiği yanıtta, Kazım'ın 7 Aralık günü Toulouse Ceza Mahkemesi'nde yargılanacağını söyledi. Kazım, polisin taleplerini reddetme ve polise karşı koyma suçu istemiyle yargılanacak.

Geçtiğimiz haftasonu oynanan St-Etienne maçında ilk 18 kişilik kadroya alınmayan Kazım, Toulouse formasıyla şu âna dek 14 karşılaşmada forma giyerken, bu maçlarda 2 gole imza attı. Toulouse takımının yeni sezonda, Kazım'ı Fenerbahçe'den bonservisiyle transfer etmesi beklenmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!