Yılın partisine Carmen de geliyor

Güncelleme Tarihi:

Yılın partisine Carmen de geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2006 00:00

25 Ağustos’ta Reina’da düzenlenecek olan Petrol Ofisi Grand Prix Grand Party’ye, dünyaca ünlü hip hop kraliçesi Missy Elliott ve Victoria’s Secret mankeni Estella Warren’ın yanı sıra "Sahil Güvenlik" dizisiyle yıldızı parlayan Carmen Electra da katılacak.

26-27 Ağustos’ta İstanbul’da yapılacak olan Formula 1 yarışlarının isim hakkını alan Petrol Ofisi, 25 Ağustos’ta Reina’da bir parti düzenliyor. Dünyaca ünlü top model Estella Warren, 5 Grammy ödüllü Missy Elliott ve Playboy güzeli Carmen Electra’nın da katılacağı Petrol Ofisi Formula 1 Resmi Partisi ’Grand Prix Grand Party’, F1 patronu Bernie Ecclestone, Michael Schumacher, Giancarlo Fisichella, Fernando Alonso gibi isimlerin katılımıyla devleşecek. İstanbul’un en popüler eğlence mekanlarından Reina’da yapılacak partiye Petrol Ofisi FMS Takımı da katılarak, Formula 1 heyecanını seçkin 2 bin 500 davetliyle paylaşacak.

Tüm İstanbul izleyecek

2 bin 500 özel davetlinin yanı sıra İstanbullular, Petrol Ofisi’nin bir araba vapuruna yerleştireceği 60 metrekarelik dev ekrandan partiyi canlı izleme imkanı bulacaklar. Tüm boğazı gezecek olan dev ekran, bu coşkuyu İstanbul’un her köşesine taşıyacak. Dünya basınının da takip edeceği PO F1 Resmi Partisi, yaklaşık 2.5 milyar Formula 1 seyircisinin ilgiyle seyredeceği bir etkinlik haline dönüşecek.

Tanyeli dans edecek

Ülkemizin en önemli oryantal sanatçılarından Tanyeli, parti için 12 balerin ve 4 perküsyon sanatçısından oluşan profesyonel bir ekiple hazırladığı özel bir gösteri sunacak. Özellikle yabancı misafirlerin ilgisini çekeceği düşünülen gösteri için Tanyeli ve ekibi yaklaşık 2 aydır hazırlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!