Yıldız değil savaşçı alacağız

Güncelleme Tarihi:

Yıldız değil savaşçı alacağız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 15:46

Sezona en iddialı başlangıcı yapan ancak bütün kupalara teker teker hüzünle veda eden Galatasaray'da, oynanacak olan 3 maçta önemli bir motivasyon sorunu yaşanıyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları, futbolcuları ile yaptıkları görüşmede, "Taraftarımızı, başkanımızı ve yönetimimizi çok üzdük. Bu sezon kötü bittti. Ancak kalan 3 maçı da kazanmak zorundayız. Eğer, İstanbul Belediye maçını kazanmaz isek sezonu 15 gün önce açarız ve tatiliniz kısa sürer" uyarısında bulundu.

Geçen sezon da Avrupa Kupası'na 3. eleme turundan başlamak zorunda olan Galatasaray, sezonu Haziran ayında açmış ve diğer takımlardan önce form tutmuştu. Ancak sezonun ilerleyen haftalarında bu erken form grafiği sürmemiş ve Sarı kırmızılı takımın başarısızlığında etken olmuştu. Bu uyarı sonrasında Sarı kırmızılı futbolcular Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını mutlaka kazanmak için hazırlıkları yoğunlaştırdı.

Haberin Devamı

ÜSTÜNEL : "SAVAŞAN TAKIM YARATACAĞIZ"

Bu senonun tartışmasız en başarısız ekibi olarak kabul edilen Sarı kırmızılı takımda gelecek sezonun çalışmaları da perde arkasında hız kazandı. Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, bugünlerde bir yığın eleştiriye karşı suskunluğunu korurken, geçtiğimiz yıldan farklı bir transfer politikası izleyeceklerinin sinyalini verdi. Haldun Üstünel'in yakın dostlarına yaptığı konuşmada, "Artık yıldız oyuncu değil, savaşan koşan, mücadele eden oyuncuların çoğunlukta olacağı bir takım oluşturacağız. Devre arasında tek isabetli transferimiz olan Lucas Neil gibi isimleri bulup kadromuza katmamız gerek" dediği öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!