Yıldırım telekonferansla bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım telekonferansla bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2013 00:57

F.Bahçe Başkanı, Alper Potuk’un transferi için çok ilginç bir yöntem izledi.

Haberin Devamı

Transfere F.Bahçe Divan Kurulu Üyesi Yüksel Çağlar aracılık etti. Yıldırım telefonla Eskişehir Yönetim Kurulu toplantısına bağlandı 3.5 saatin
sonunda Alper Fenerbahçe’deydi.

ALPER Potuk transferi öyle bir ilginç bir yöntemle gerçekleşti ki, duyanlar kulaklarına inanamadı. Nasıl mı?
Gelin anlatalım.
SAAT 18.00: Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, İstanbul’dan arayan bir dostuyla telefon görüşmesi yapar. Bu görüşmede Alper Potuk’un transferi de gündeme gelir. Ünal, “G.Saray ile el sıkıştık. Değişen bir şey yok” der ve telefon kapanır. Alper Potuk saat 18.00 itibariyle Galatasaray’dadır.

ÜNAL: BEN G.SARAY’A NE DERİM

SAAT 18.15: Halil Ünal’in telefonu bir kez daha çalar. Bu kez telefonun ucunda Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi Yüksel Çağlar vardır. Çağlar aynı zamanda Halil Ünal’ın da yakın arkadaşıdır.
ÇAĞLAR: Halil Bey, Alper Potuk’u Fenerbahçe istiyor.
ÜNAL: Yüksel Bey, biz Galatasaray ile anlaştık.
ÇAĞLAR: Evet ama daha transfer bitmedi. Alper yerli bir oyuncu ve biliyorsun o yeteneklere sahip oyuncu da yok Türkiye’de. Alper’e Fenerbahçe’nin ihtiyacı var.
ÜNAL: İyi ama ben şimdi Galatasaray’a ne derim, Çok ayıp olur, olmaz.
ÇAĞLAR: Biliyorsun geçtiğimiz sezondan bu yana Alper’i hem Fenerbahçe, hem de Aykut Kocaman çok istiyordu. Fenerbahçe’nin vereceği rakam aynı zamanda Eskişehirspor için de çok önemli bir rakam. Bunu en azından yönetim kurulu ile paylaş. Eskişehirspor’un menfaatini düşün.
ÜNAL: Tamam, yönetim kurulu ile bu konuşu bu akşam müzakere edeceğim.

Haberin Devamı

BODRUM-ESKİŞEHİR-İSTANBUL ÜÇGENİ

ÇAĞLAR, Bodrum’dadır. Eskişehirspor Başkanı Ünal ise Eskişehir’de. Yönetim Kurulu toplantısı başlar. Ünal, konuyu yönetim kurulundaki arkadaşlarına açtıktan sonra, telefon trafiği başlar. Toplantı odasındaki telefonun megafonu açılır. Telefonun bir ucunda Yüksel Çağlar, diğer ucunda da İstanbul’da bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım vardır. Tam 3.5 saat sürer toplantı. Bu 3.5 saatin ardından, taraflar anlaşmaya varır. 6 milyon 250 bir Euro bonservis bedeliyle Eskişehirspor, Alper Potuk’u Fenerbahçe’ye verir.
Karşılıklı iyi niyet temennileriyle telefon kapanır. Türkiye’de belki de ilk kez, telekonferans sistemiyle bir transfer gerçekleşir.

Haberin Devamı

DÜN G.SARAY KESiN DEĞiL DEMiŞTi

Alper Potuk, dün saat 16.00’da Afyon Genç Atılımcılar Derneği tarafından düzenlenen panelde, gönlündeki takıma ilişkin sorulan soruya, “Profesyonel olarak yaşantımızı devam ettiriyoruz. Ekmeğimizi bu hayatımızdan kazanıyoruz. O yüzden her şey bitmeden bir takım söylemek istemiyorum. Her şey bittikten sonra açıklama yaparım” cevabını vermişti.

RESMİ SİTE KİLİTLENDİ

ALPER Potuk transferinde, Fenerbahçe’nin Galatasaray’a çalım atmasının ardından, sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesine aşırı yüklenmeden dolayı uzun süre erişilemedi. İlerleyen saatlerde hata giderildi. Ve internet sitesinden, ‘Eskişehirsporlu Alper Potuk ile transfer görüşmelerine başlandı’ açıklaması yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!