Yılbaşı gecesinin yıldızı olun!

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı gecesinin yıldızı olun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 12:30

Yılbaşı gecesi yılın en önemli olaylarından biridir şüphesiz. İnanışa göre yılbaşına nasıl girerseniz, tüm yılınız da öyle geçer. Sizi o gece her zamankinden daha güzel kılacak kusursuz bir görünüm için önerilerimizi adım adım uygulayabilirsiniz...

Haberin Devamı

1. İlk adım sizi gecenin yıldızı yapacak elbise ve aksesuar seçimi!

Yılbaşı gecesi yapacağınız programa göre elbise ve akseuar seçmeniz gerektiğini unutmayın. Nasıl mı?

* Gideceğiniz yer, her zaman gittiğiniz bir bar ya da bir arkadaş evi daveti ise, her zamankinden daha abartılı bir elbise giyerek görünümünüze farklılık kazandırabilirsiniz. Eğer abartılı elbiselerden hoşlanmıyorsanız sade ve şık bir elbise giyerek aksesuarlarınızla ihtişamlı bir görünüm yaratabilirsiniz. Bunun için Swarovski Sonbahar/Kış 2014 Koleksiyonu ‘ndan yararlanabilirsiniz. Baron Küpe ve Bileklik en ideal seçim olacaktır.

Yılbaşı gecesinin yıldızı olun
Yılbaşı gecesinin yıldızı olun


Baron Küpe 375 TL Baron Bileklik 560 TL

Haberin Devamı


* Restoranda bir yemek ya da içkiye davetliyseniz, biraz daha gösterişli ama zarif bir şıklık tercih etmelisiniz. Bu durumda Swarovski Stardust Bileklik ile zarif ve minimal bir tarz yaratabilirsiniz.

Yılbaşı gecesinin yıldızı olun

* Bir gece kulübüne gidiyorsanız, mutlaka bir kokteyl elbisesi seçmelisiniz. Aksesuar olarak da Swarovski Tennis Seti ‘nin ışıltısından yararlanabilirsiniz. Böylece göz alıcı bir kadınsılığa sahip olabilirsiniz.

Yılbaşı gecesinin yıldızı olun

Swarovski Tenis Seti 620 TL


* Bu konseptlerin haricinde ben yılbaşında kırmızıdan vazgeçmem diyorsanız, mini ve dar bir kırmızı elbise tercih etmelisiniz. Swarovski Bonus Kolye ile elbisenize ışıltı katabilirsiniz.

Yılbaşı gecesinin yıldızı olun

Swarovski Bonus Kolye 790 TL

Haberin Devamı


* Gecenin parlayan yıldızı olabilmeniz için birkaç küçük ipucu daha...

Kıyafetlerde çok fazla abartıya kaçmadan, feminen, ama küçük detaylarla süslenmiş kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Tek bir yerde dekolte kullanmalısınız. Yani sadece göğüs ya da sadece bacak dekoltesi kullanmalısınız. Hem sırt ve göğüs açık, hem bacak açık olduğu zaman bu güzel olduğunuz anlamına gelmiyor. Renklerde de birkaç rengi bir arada kullanmayın. Son olarak en önemlisi, sizi yıldız yapacak yıldız aksesuarlar tercih edin. Swarovski Balthus Yüzük ve Broş en doğru seçim olacaktır.

Yılbaşı gecesinin yıldızı olun
Yılbaşı gecesinin yıldızı olun

Haberin Devamı

Swarovski Balthus Yüzük 375 TL Swarovski Balthus Broş 375 TL


2. İkinci adım makyajınız!

* Öncelikle yüzünüzü iyice temizlemelisiniz. Çünkü temiz bir cilde yapacağınız makyaj, makyajın daha pürüzsüz görünmesini sağlayacaktır. Uzun zamandır peeling ve maske yapmadıysanız, makyaj öncesi gün içerisinde bunları yapmanızda fayda var. Yüzü temizleyip nemlendirdikten sonraki ilk adım makyaj için baz oluşturmaktır. Bunun için cildinizin renginde bir fondöten seçmeniz en doğrusu olacaktır. Cildinizin renginde olmayan bir fondöten maske gibi duracağından istemeyeceğiniz bir görüntüye neden olabilir. Cilt rengi ve tipine uygun olan fondöteni bir sünger yardımıyla boyun dahil olmak üzere uygulayın. Fondötenin kurumasının birkaç saniye bekledikten sonra ikinci adıma yani pudra uygulamaya geçebilirsiniz. Pudranın da yine ten renginize uygun tonda olmasına dikkat edin.

Haberin Devamı

* Cildimizi makyaja hazırladığımız gibi, göz çevresini de göz makyajına hazırlamamız gerekiyor. Göz altındaki morluk, torba, şişlik vb.'yi azaltmak, göz çevresini pürüzsüz bir tuale çevirmek için kapatıcı) uygulanması şart. Uygulayacağınız concealer kusurları kapatırken, göz çevresinin daha aydınlık görünmesini sağlayacaktır. Kapatıcıyı parmak uçlarınıza sürüp, ardından tampon hareketlerle parmaklarınızı çok bastırmadan göz çevrenize uygulamanız en doğrusudur.

Yılbaşı gecesinin yıldızı olun

* Göz makyajına hazır hale gelen göze artık far uygulayabilirsiniz. Far rengini kıyafetinize uygun seçebileceğiniz gibi, yılbaşı gecesinin klasiği olan füme ve siyah tonlarından da seçebilirsiniz. Yılbaşı gecesinin ruhunu hafif pırıltılı ve metalik farlarla bakışlarınıza yansıtabilirsiniz.

Haberin Devamı

* Sıra göz çevresini belirginleştirmeye geldi. Göz çevresini eyeliner ile keskin bir hat şeklinde belirginleştirebileceğiniz gibi, göz kalemi ile göz çevresine buğulu bir efekt de verebilirsiniz.

Yılbaşı gecesinin yıldızı olun

* Bakışlarınızı çarpıcı kılmak, daha dolgun ve hacimli kirpiklere sahip olmak maskarayı yoğun bir şekilde kullanmanız şart! Maskara kullanırken kirpikleriniz daha dolgun görünmesi için sürüş tekniği çok önemlidir. Rimeli sürmeye kirpik diplerinizden başlayarak uçlara doğru devam ederseniz daha başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

* Yüzünüze ışıltı ve gölge katmak için teninize uygun tonlarda bir allığı yanaklarınızdan şakaklarınıza doğru uygulayın. Hatların çok keskin olmamasına ve aradaki geçişleri yumuşatarak sağlamaya gayret edin ve rujunuzu sürmeyi ihmal etmeyin.

* Sıra son aşamaya, yani imzaya geldi. İmzanız şüphesiz takılarınız olacaktır! Bu yılbaşının vazgeçilmezi olan Swarovski Sonbahar/Kış 2014 Koleksiyonu içerisinden en az bir parçayı muhakkak Yılbaşı gecesi üzerinizde taşımalısınız.

Yılbaşı gecesinin yıldızı olun

Artık eski yılı en güzel biçimde uğurlamaya, yeni yılı ise en ihtişamlı şekilde karşılamaya hazırsınız! Bu ihtişamı size kazandıracak Swarovski ürünlerini ve butik iletişim bilgilerini görmek için tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!