Yıkıp yeniden kurmaya geldim

Güncelleme Tarihi:

Yıkıp yeniden kurmaya geldim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2013 01:20

Bordo mavili kulübün başkanlığına aday olan Muharrem Usta iddialı konuştu.Başkanlığı halinde kulüpte köklü yeniliklere gideceğini açıklayan Usta, “Bu kongre tarihe kalın harflerle, devrim yapılan bir kongre olarak yazılamayacaksa bu yola çıkmazdım” dedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’da olağanüstü genel kurula günler kala adaylığını açıklayan Muharrem Usta’nın ilamı tüm dikkatleri 25 Mayıs tarihine kilitledi. Düzenlediği basın toplantısında yeni bir sürece girdiklerini belirten Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, şu ifadeleri kullandı: “Bu kongre Trabzonspor tarihine kalın harflerle, devrim yapılan bir kongre olarak yazılamayacaksa bu yola çıkmazdım. Bu yolculuk Trabzonspor kartvizitinden medet umanların yolculuğu olmayacak.”

‘GEÇMİŞLE ÖVÜNMEKTEN KURTULMALIYIZ’

TRABZONSPOR’da çağ değişiminin yaşanması gerektiğini, vurgulayan Usta, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yıllar öncesinin şanlı Trabzonsporuyla övünmek gibi bir lükse sahip değiliz. Onları baş tacı etmeliyiz, ama artık onları başarılarıyla bugünü kurtaramayız. Trabzonspor’un sorunu teknik direktör sorunu değil, futbolcu değil. Bunlar günü kurtaran, sıradan işlerdir. Sorun yönetim sorunu, vizyon sorunudur.

Haberin Devamı

‘MADDİ DURUM AÇIKLANAMAZ’

KULÜBÜN içinde bulunduğu finansal durumun izah edilemez olduğunu da belirten Muharrem Usta, şöyle devam etti: “Türkiye’nin en profesyonel şekilde yönetilen kulübü olacağız. Bizim gelirimiz 75 milyonken, G.Saray ve F.Bahçe’nin 300 milyon civarında. Bu olsa olsa hesap kitap bilmeyen, akşamdan sabaha kararlar alan bir anlayışın ürünüdür.”

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!