Yeter 6. yeni bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Yeter 6. yeni bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 20:54

Yeter dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların yeni fenomen dizisi Yeter’in 6. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yeter dizisinin 5. bölümünde neler yaşandı? Televizyon dünyasının yeni popüler dizisi Yeter’in yeni bölüm fragmanı ve 5. Bölümünde neler yaşandığı ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden göz atabilirsiniz!

Haberin Devamı

Heyecanlı dakikaların yaşandığı son bölümün ardından hayranları şimdi de dizinin bir sonraki bölümünde neler olacak merak etmeye başladı. 5. Bölümün yayınlanmasından henüz dakikalar geçmesine rağmen 6. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak soruları gelmeye başladı. İşte Yeter dizisinin sabırsızlıkla beklenen 6. Bölüm fragmanı ile ilgili detaylar…

Yayınlanan ilk bölümünden itibaren birçok izleyiciyi kendine hayran bırakan Yeter dizisi 5. Bölümüyle 28 Ocak Perşembe akşamı ekranlara geldi. Yayınlanan 5. Bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

Nefes kesen dakikaların yaşandığı beşinci bölüm ile yine tüm izleyicileri kendine hayran bırakan dizinin yeni bölüm fragmanı çok yakında yayınlanacak. Yayınlanan her bölümü ile nefes kesen olaylara şahit olduğumuz dizinin bakalım yeni bölümünde neler olacak? 

Haberin Devamı

İşte; Yeter 6. bölüm fragmanı:

Yeter 5. Bölümde neler yaşandı?

2015 yılının son saatlerinde yayın hayatına başlayan, başrollerini televizyon dünyasının başarılı iki ismi Pelin Karahan ve Yurdaer Okur’un paylaştığı çiçeği burnunda dizisi Yeter, yayınlanan ilk bölümü ile ekranlara bomba gibi düştü. Çok kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaşan dizide büyük bir aşkla evlendiği adamın gerçek yüzü ortaya çıkınca hayatı kabusa dönen Aylin’in ve alanında en başarılı beyin cerrahı olan Yekta’nın yaşadıklarını konu alıyor.

Ekranların yeni fenomen dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam 5. Bölüm ile ekranlara gelen dizide yine tehlike dolu nefes kesen olaylara şahit olduk.

Heyecan, entrika ve hüznün dur durak bilmediği dizide Aylin ve Yekta arasındaki savaş izleyen herkesin nefesini kesti.

Aylin kızını ve oğlunu tam kaçırmak isterken, Yekta’nın onları kaçacakları yere gelmesi her şeyi alt üst eder. Yekta’yı hiçe sayarak yine de kaçmaya çalışır. Ancak hiç beklemediği bir olay olur. Duru kaçırılır. Bir yandan Aylin kızının kaçırılmasıyla harap olurken, diğer yandan Yekta da Aylin’den geçmişte kendine yaşattıklarından dolayı hesap sorar.

Haberin Devamı

Selçuk’un öldürülmesiyle harap olan Handan, geçmişte yaptıklarının hesabını ödemek ve tüm gerçekleri açıklamak için gözü kararmış bir şekilde karakola gider. Filiz tam kaçacakken polislerin otogara gelip onu bulmasıyla her şeyi anlatmaya karar verir. Uras ise Handan’ı aramaktadır. Yekta’nın asıl planı Aylin’e yardım edenleri bulmaktır ve bunun için güvendiği tek insan kardeşidir.

BAKMADAN GEÇME!