Yetenekli çocuk olur da böylesi bambaşka!

Güncelleme Tarihi:

Yetenekli çocuk olur da böylesi bambaşka
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 16:23

Resimde, müzikte çok yetenekli çocuklara zaman zaman rastlamışızdır. Ancak ABD’nin Arizona eyaletinin, Scottsdale şehrinde yaşayan Magnolia gibisini daha önce hiç görmemiştik. 5 yaşındaki Magnolia, profesyonel kuaförlerin bile altından zar zor kalkabileceği saç modellerini hiç zorlanmadan yapabiliyor.

Haberin Devamı

Annesi Jenny Strebe tanınmış bir saç tasarımcısı ve blog yazarı olan Magnolia’nın yeteneğini ve ilhamını kimden aldığı belli…

Strebe’nin verdiği derslerde gördükleri sayesinde saç tasarlamaya merak salan Magnolia’nın ne kadar iyi olduğunu ise annesi bir gün mankenin saçlarıyla oynarken tesadüfen keşfetmiş. Kızının mankenin saçına yaptıkları karşısında hayrete düşen anne, bu yeteneğin herkes tarafından görülmesi için bir videosunu çekerek sosyal medyada paylaşmış.

Yetenekli çocuk olur da böylesi bambaşka

Instagram'da @confessionsofaminihairstylist hesabında yayınlanan ve sadece iki hafta içerinde binlerce kez seyredilen videoda, Magnolia’nın harikalar yarattığı görülebiliyor.

Haberin Devamı

Sosyal medyada büyük ilgi gören Magnolia da bu ilginin karşılığını verebilmek için daha fazla video çekip paylaşarak yeteneğini sergilemeye devam ediyor.

Yetenekli çocuk olur da böylesi bambaşka

BuzzFeed’e konuşan anne Jenny Strebe, kızına bu konuda herhangi bir şey öğretmediğini, ufaklığın sadece derslerinde ortalıkta dolanıp durduğunu ve oynadığını söyledi.

Magnolia ise şimdiden büyüdüğünde bir saç tasarımcısı olmayı kafasına koymuş… İşinde çok başarılı olacağını söylemek pek de yanlış olmaz herhalde.

Yetenekli çocuk olur da böylesi bambaşka

Çeviri: İrem Aktaş

BAKMADAN GEÇME!