Yenilgiyi unut, evinde turla

Güncelleme Tarihi:

Yenilgiyi unut, evinde turla
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2015 23:44

İlk maçında Makedonya’da Rabotnicki’ye 1-0 yenilen Trabzonspor ile Hollanda’da AZ Alkmaar’a 2-0 kaybeden Medipol Başakşehir, play-off’lara kalmak için sahne alıyor.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde tur gecesi olsun! Trabzonspor ve Medipol Başakşehir’in çıkacağı Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçları bu akşam oynanacak. Trabzonspor, ilk karşılaşmada Üsküp’te 1-0 mağlup olduğu Rabotnicki karşısında galibiyet ve tur arayacak. Medipol Başakşehir de, ilk karşılaşmayı 2-0 kaybettiği AZ Alkmaar’ı yıkmanın hesaplarını yapacak

125. RANDEVU

Trabzonspor, Rabotnicki maçıyla Avrupa kupalarındaki 125. maçına çıkacak. Avrupa arenasında ilk maçını 1976-1977 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası’nda İzlanda’nın Akranes takımıyla yapan Trabzon, 124 maçta 48 galibiyet, 31 beraberlik ve 45 yenilgi aldı. Rakip filelere 161 gol gönderen bordo mavililer, kalesinde 165 gol gördü.

“1 GOL HER ŞEYİ BERBAT EDER”

MEDİPOL Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-0 yenildikleri AZ Alkmaar karşısında rövanşa zihinsel olarak iyi hazırlandıklarını belirtip, “Oyunu cebimizde tutmamız gerekiyor. Skor 0-0 gittiği sürece maç cebimizde olacaktır. Eğer 1-0’ı yakalarsak, sonraki bölüm daha farklı seyredecektir. Bunu sonuna kadar zorlamak istiyoruz. Yiyeceğimiz 1 gol her şeyi berbat edebilir” diye konuştu.

Haberin Devamı

ERKAN’A SÜRPRİZ PARTİ

Rabotnicki maçı öncesi son çalışmasını dün gerçekleştiren Trabzonspor’da antrenman öncesinde, 30 yaşına giren Erkan Zengin için doğum günü pastası kesildi. Erkan, “Kazanalım ve devam edelim” dedi. Tecrübeli futbolcu, pastasından ilk olarak teknik direktör Şota ile kaptan Onur Kıvrak’a ikram etti.

BEN DEĞİL TRABZON OMUZLARDA OLSUN

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şota Arveladze, Rabotnicki maçı öncesi, “Yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. Oyuncuların mutsuz göründüğünün belirtilmesi üzerine Şota, “Demek ki para insanları mutlu etmiyor. Gerçek sebebini bulmak için zaman lazım” diye konuştu.

ONUR OYNAYACAK

Onur Kıvrak’ın oynayacağını söyleyen Gürcü hoca, taraftarın kendisini omuzlara alındığının hatırlatılması üzerine, “Ben omuzlarda olmak istemem. Trabzonspor’un omuzlarda taşınmasını istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!