Saçlarda bahar esintisi: Saç küpesi

Güncelleme Tarihi:

Saçlarda bahar esintisi: Saç küpesi
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 23, 2017 13:06

Aksesuar trendinden saçlar da nasibini aldı. Bunların başını çeken saç küpeleri şimdiden davetlerin ve özel gecelerin vazgeçilmez aksesuarı oldu bile.

Haberin Devamı

Saçlarınızda bahar esintisi yakalamak için yeni trendlere göz atmanız fark yaratmanıza yardım edebilir. Dümdüz fönlü saçlar veya maşayla kıvırılmış modeller yerine şimdi yeni trendler arasında saçları aksesuarlarla hareketlendirmek geliyor. Moda şovlarında sıkça karşılaşılan saç bantları, eşarp ve tüller bu sezon yerini saç küpesine bırakıyor.

Saç küpesi trendi davet ve etkinliklerde sıkça tercih edilmeye başlansa da bu akımın sokak modasına ve günlük giyime uyarlanması da mümkün. Değişik boyutlara sahip küpelerin saçlarda harika bir efekt yaratması saçların daha alımlı ve çarpıcı görünmesini sağlıyor. Son dönemlerde Hollywood yıldızlarının başlattığı bu akım dünyanın çeşitli yerlerinde sokak modasına da yansımış durumda.

Yeni şeyler denemeyi sevenler için en farklı trendlerden biri olan saç küpesi trendi ile kendi tarzınızı saçlarınıza yansıtabilir ve tüm bakışların ilgi odağı olabilirsiniz. Saç küpesini saçlarınızda uygulamadan önce saçlarınızı yıkamalı ve saçlarınıza düz fön çekmelisiniz. Böylece saçlarınızı daha temiz ve düzgün bir forma kavuşur ve saçta kullanılan aksesuarlar da daha dikkat çekici bir görünüm sağlar.

Haberin Devamı

Â

Saçlarda bahar esintisi: Saç küpesi

Saç küpesi toplu ve örgülü saçlarda daha hoş bir tarz yakalamanıza yardımcı olur. Bu nedenle bu trendi uygularken saçlarınızı toplamanızda fayda var. Ortadan ikiye ayıracağınız saçlarınızı örerek saç küpeleri ile hareketli hale getirebilirsiniz. Bunun yanında saçlarınızı tek tek örerek de daha fazla saç küpesi takabilirsiniz.

Şık ortamlar için saçlarınızda daha gösterişli ve ışıltılı saç küpeleri tercih edebilir ve görünümünüzü daha sofistike hale getirebilirsiniz. Davetlerde inci, dore ve taşlı modeller saçlarınıza ışıl ışıl bir görünüm vermek için iyi fikir. Bunun yanında bu göz alıcı trendi günlük hayatınızda daha spor motifli olanlarla sürdürebilirsiniz. Saça yapışan saç küpelerinden edinebilir ve onları kolayca saçınıza takabilirsiniz. Renkli ev çekici modellere sahip olan saç küpeleri ise günlük şıklığınızı tamamlar ve stilinize ayrı bir hava katar.

Haberin Devamı

Saç küpesi trendini uygularken dikkat etmeniz gereken en önemli konulardan biri de bu iddialı trendi uygularken küpe ve kolye gibi dikkati farklı yöne çeken aksesuarları minimalize etmeniz. Böylece tüm gözler saçlarınızda olacaktır.

Seçkin Kuaförlerde Saç Güzelliği ve Bakımları İçin Tıkla

BAKMADAN GEÇME!