Yeni Malatyaspor, yarı finale yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Yeni Malatyaspor, yarı finale yükseldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2013 22:25

Spor Toto 2. Lig play-off çeyrek final maçında Tepecikspor'u 3-2 yenen Yeni Malatyaspor, yarı finale yükselen üçüncü takım oldu.

Haberin Devamı

Stat: Konya
Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Birol Güldane, Baran Eraslan
Yeni Malatyaspor: Ziya, Gökhan, Yılmaz, Ömer, Halil Zeybek, Okan (Dk. 83 Muharrem), Eren, Erdal, Ramazan, Mustafa Cevahir (Dk. 76 Yasin), Mehmet (Dk. 69 Halil Çelik)
Tepecikspor: Eray, Türker, Ali, Recep, Aytek, Yasin, Günay (Dk. 77 Onur), Adem, Erol, İlker, Kemal (Dk. 67 Mustafa Öztürk)
Goller: Dk. 15 Eren, Dk. 52 Okan, Dk. 90 Halil Zeybek (Yeni Malatyaspor), Dk. 24 Recep, Dk. 39 Aytek (Tepecikspor)
Kırmızı kart: İlker (maç bittikten sonra) (Tepecikspor)
Sarı kartlar: Dk. 37 Erdal, Dk. 60 Okan, Dk. 90 4 Gökhan (Yeni Malatyaspor), Dk. 48 Aytek, Dk. 58 Ali, Dk. 60. Erol, Dk. 85 Eray, Dk. 90 3 Yasin, Dk. 90 4 Onur, Dk. 90 4 Recep (Tepecikspor)

Maç bittikten sonra hakeme itiraz eden Tepeciksporlu futbolcu İlker Erbay, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Kızıltan: "Tepecikspor gibi zorlu bir rakibi eleyip yolumuza devam etmemiz önemliydi. Oyuncularıma teşekkür ediyorum"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, "Tepecikspor gibi zorlu bir rakibi eleyip yolumuza devam etmemiz önemliydi. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi. Kızıltan, Spor Toto 2. Lig play-off çeyrek finalinde 3-2 kazandıkları Tepecikspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin güçlü bir takım olduğunu söyledi. Maça çok iyi başlamalarına ve golü bulmalarına rağmen dikkatsizlikleri nedeniyle 2 gol yediklerini belirten Kızıltan, şöyle konuştu:

"Devre arasında oyuncularımızla konuştuğumuzda ikinci yarı maçı çevireceklerini biliyorduk. Oyuncularımın gayretleriyle son dakikada 'şans golü' diyebileceğimiz bir golle turu geçtik. Tepecikspor gibi zorlu bir rakibi eleyip yolumuza devam etmemiz önemliydi. Oyuncularıma teşekkür ediyorum."

Turhan: "Tabii ki bir taraf kazanacak, bir taraf kaybedecek. Kaybeden taraf biz olduk ama futbolcularımla gurur duyuyorum"

Tepecikspor Teknik Direktörü Armağan Turhan ise güzel bir mücadele olduğunu dile getirdi. Bu mücadeleden dolayı her iki takım oyuncularını da kutlayan Turhan, "Tabii ki bir taraf kazanacak, bir taraf kaybedecek. Kaybeden taraf biz olduk ama futbolcularımla gurur duyuyorum. Her türlü negatif olaylara rağmen buraya kadar geldik. Adımızı play-off'a yazdırmak bile çok güzeldi" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!