Yeni Malatyaspor “tecrübelendi”

Güncelleme Tarihi:

Yeni Malatyaspor “tecrübelendi”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2012 12:23

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, önemli oyuncuları kadrolarına kattıklarını belirterek, “Üst ligleri hedefliyoruz” dedi.

Sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Yeni Malatyaspor'da, teknik direktör Kılıç, ilk etap çalışmalarını Malatya'da tamamladıktan sonra 2. etap için Ankara'ya geldiklerini söyledi.

Yeni oyunculardan kurulu bir ekiple sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden teknik adam, “Okan Öztürk, Sedat Yeşilkaya gibi Süper Lig tecrübesi olan futbolcuları kadromuza kattık. Yeni sezona iddialı ve umutlu giriyoruz” diye konuştu.
Kılıç, Malatya'nın bir futbol şehri olduğunu vurgulayarak, “Malatya kentinin futbol takımı daha üst ligleri hak ediyor. Ancak, bunca zamandır yapılan yanlışlar nedeniyle şehrin futbol takımı zor günler geçiriyor. Şehirde çok büyük özlem var. Malatya futbolla yatıp futbolla kalkan bir şehir. Önemli değerleri var. İnşallah, biz bu görevde başarılı oluruz ve Malatya şehrini üst liglere taşırız” değerlendirmesini yaptı.

-“Uyum için zaman lazım”-

Kılıç, yeni transferlerin özverili şekilde çalıştığına dikkati çekerek şöyle konuştu:
“Altyapıdan takıma kazandırdığımız oyuncularımız var. Bizim takımımız genç ve tecrübeli oyuncuların karışımından oluşacak. Yeni transferlerin takıma uyumu için henüz çok erken. Uyum için zaman lazım. Yeni transferlerimiz, çalışmalarını istekli bir şekilde sürdürüyor. Takımdaki arkadaşlık ortamına katılmada hiç zorlanmadılar, ancak bunun sahaya yansıması için daha fazla çalışmalar yapmalıyız. Sahadaki kaynaşma çok önemli. Onu da kısa sürede halledeceğimizi düşünüyorum.”

-Kızılcahamam kampı-

Günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlandıklarını dile getiren Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı:
“Kızılcahamam'da hava koşulları idman yapmak için son derece uygun. Sıcaklıkların herkesi olumsuz yönde etkilediği bu günlerde, burada rahatlıkla çalışıyoruz. Tesisler de ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor. Futbolcularımız, burada olmaktan son derece mutlu. Umarım bu güzel ortamda yaptığımız çalışmalar lige olumlu yansır.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!