Yeni külkedisi Thalia

Güncelleme Tarihi:

Yeni külkedisi Thalia
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı, oyuncu ve güzellik kraliçesi Thalia, Sony Music Amerika'nın başkanı Tommy Mottola ile gizlice evlendi. Mottola, pop müziğin diva'sı sayılan Mariah Carey ile yaptığı evlilikle ve onu külkedisi hikayesindeki gibi meşhur etmesiyle tanınıyordu. Anlaşılan yeni külkedisi de; Thalia olacak.

Thalia'yı artık tanımayan kalmadı. Ülkemizde de gösterilen Rosalinda isimli dizinin başrolünde oynayan sanatçı, son albümü ‘‘Arrasando’’ ile de müzik dünyasında fırtınalar koparmaya hazırlanıyor. Ülkemizde en çok ‘‘Amor A La Mexicana’’ isimli parçayla tanınan Thalia, şimdilerde sıkı bir çalışma temposu içinde. Neden mi? Çünkü yeni albümünün tanıtım turları için gezmedik yer bırakmıyor Latin güzeli. Tabii bu arada, yeni evlendiği eşiyle de vakit geçirmeye çalışıyor bol bol... Bir süredir aşk yaşadığı ama bunu herkesten gizlemeyi başardığı Tommy Mottola ile 2 Aralık Cumartesi günü New York Manhattan'da gizli bir törenle evlenen Thalia, güzelliğiyle de göz kamaştırdı. St. Patricks Kilisesi'nde yapılan nikaha, çiftin en yakınlarından başka da çağrılan olmadı tabii.

Nikah çok gizli oldu

Daha önce Mariah Carey ile yaptığı evlilikle adını tüm dünyaya duyuran Thomas D. Mottola, yine bir külkedisi masalının kahramanı yaratmaya hazırlanıyor gibi. İlk evliliğini yaptığı Mariah Carey'i pop müziğin diva'sı yapan Mottola, şimdi de elini Thalia'ya attı. Arkasına Sony Music'i aldıktan sonra önüne çıkan her engeli yıkabilecek güçte olan Thalia, bu yüzden de sevgili kocasına elinden geldiği kadar fazla vakit ayırmaya çalışıyor.

Şahane gelinliğiyle düğünde konukların ilgi odağı olan ve kocasının aksine ilk evliliğini yapan Thalia bir yana, bir de Mariah Carey'in son sevgilisi Miguel olayı var. Meksikalı şarkıcı sevgilisiyle gününü gün eden Carey, Miguel'in aslında Thalia'nın eski sevgilisi olduğunu öğrenince iyice küplere binmiş. Eski kocasını kaptırdığı kadının, aslında Miguel'in de eski sevgilisi olduğunu öğrenmek, anlaşılan pop müzik diva'sını biraz delirtti. Tabii bunu ona söyleyen de Miguel olmamış. Thalia'nın eski sevgilisi olduğunu uzunca bir süre gizleyen Miguel, evlilik olayı gündeme gelince kaçacak delik aramış. Ama basın bu olayın kokusunu çabuk alınca da, artık yapabilecek bir şey kalmamış. Şimdilerde, Mariah Carey hem eski kocasına hem de son sevgilisine ateş püskürüyor...

Thalia, on parmağında on marifet olan bir yıldız. Özellikle de, şarkıcılığının yanı sıra, başrol oynadığı ‘‘Grease’’ müzikaliyle de adından sıkça söz ettirdi. Sayısız yarışmada güzellik kraliçesi seçildikten sonra şansı iyice açılan Meksikalı yıldız, adeta Latin kadınlarının dünyaya açılmasının en iyi örneği olarak gösteriliyor. Onu dünya çapında tanıtan diziler, Maria Mercedes, Marimar ve Rosalinda oldu. Son zamanlarda başrol alarak çevirdiği ve 120'den fazla ülkede gösterilip, aynı zamanda reyting rekorları kıran dizilerin dışında, bir de Hollywood yapımı bir filmde rol aldı. Çekimleri yeni biten ‘‘Mambo Cafe’’ isimli filmde bütün hünerlerini sergileyen yıldız, bununla da yetinmedi ve yeni bir de albüme imza attı.

Yeni albüm beğenildi

Gloria Estefan'ın kocası Emilio Estefan prodüktörlüğünde hazırlanan ‘‘Arrasando’’ isimli albüm, tüm dünyayla birlikte EMI Music tarafından ülkemizde de piyasaya sürüldü. Latin müzik dünyasından sonra tüm dünyada bomba etkisi yaratan albümüyle de çok beğenilen Thalia, albümüyle aynı adı taşıyan ilk video klibiyle de iddialı geliyor.

Bundan sonrası için İngilizce şarkılar da söylemeyi planlayan Thalia, kendi şarkılarının bestelerini de yapmasıyla tanınıyor. Bu özelliğin Latin şarkıcılarında pek fazla görünmediği göz önüne alınırsa, Thalia ciddi olarak başarılı şarkıcılar arasına adını yazdırdı. Tabii bunun sonucunda, geniş bir hayran kitlesi de edinmiş durumda genç yıldız: Hayranlarının sevgisi kabardıkça, ünü de yayılıyor. Kaliforniya'da her yılın 25 Nisan günü Thalia günü olarak kutlanıyor. Meksika'nın başkenti Mexico City'de bulunan ‘‘Mumya Müzesi’’nde; yıldızın bir de mumyası var. Ayrıca başarılarından dolayı Los Angeles ve Filipin şehirlerinin anahtarları da, hayranlarının sevgi gösterisi olarak kendisine sunulmuş durumda...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!