Yeni Fener yeni forma sıra şovda

Güncelleme Tarihi:

Yeni Fener yeni forma sıra şovda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2013 00:29

Sarı lacivertliler taraftarının önüne ilk kez güçlü Hollanda ekibi karşısında çıkacak. D Smart’tan yayınlanacak maç öncesinde merakla beklenen yeni formalar da görkemli bir gösteri ile tanıtacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Hollanda’nın PSV Eindhoven takımıyla bu akşam Şükrü Saracoğlu Stadı’nda özel bir maç yapacak. Saat 21.45’te başlayacak ve Smart Spor’dan canlı yayınlanacak karşılaşma ile teknik direktör Ersun Yanal, yeni transferler B.Alves, Kadlec, Holmen ve Alper ilk kez kendi evlerinde sahne alacak. Sarı lacivertlilerin Kadıköy’de uzun bir aradan sonra taraftarıyla buluşacağı maç, haftaya Salzburg ile oynanacak Şampiyonlar Ligi elemesine doğru önemli bir prova olacak.
Önceki hazırlık sınavlarında Boluspor ve H.Lenkeran’ı 4-0’la geçen Fenerbahçe bu 2 maçı da İstanbul dışında oynamıştı.

‘ATKINI AL GEL’ ÇAĞRISI

KARŞILAŞMA öncesi sarı lacivertlilerin yeni sezonda giyeceği formalar da ilk kez görücüye çıkacak. Formalar, saat 21.20’de başlayacak özel şovla tanıtılacak. Fenerbahçe Kulübü bir açıklama yaparak, formaların tanıtımının yapılacağı organizasyonun parçası olmaları adına, maça gelecek taraftarların yanlarında atkıları ile tribünlerdeki yerlerini almalarının önemli olduğunu duyurdu. Formalar aynı zamanda Fenerium mağazaları ve satış noktalarında satışa sunulacak. Fenerbahçe, yeni sezon için yine 3 farklı forma hazırladı.

Haberin Devamı

3. FORMADA TARAFTAR SÜRPRİZİ

ÇOK az değişiklik yapılan klasik çubuklu forma, iç saha maçlarında ve derbilerde giyilecek. Beyaz forma daha çok deplasmanlarda kullanılacak ve üzerindeki 9 çizgi kulübün branşlarını temsil edecek. Üçüncü forma ise tam bir sürpriz niteliğinde. Sarı lacivertliler, hep yanında olan seyircisine teşekkür için planet mavi renginde, düz ama içine atkı şovu yapan taraftar görselinin gömülü olduğu bu formayı da bugün tanıtacak. Formanın en önemli özelliği dünyada ilk kez bir takımın göğüs bölgesinde kendi taraftarını taşıyor olması.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!