Yeni BMW 3 Serisi teste çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yeni BMW 3 Serisi teste çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 15:43

Alman üreticinin en başarılı modellerinden 3 Serisi'nin G20 kodlu yeni jenerasyonu Nürburgring pistinde ilk testlerine çıktı.

Haberin Devamı

Yeni nesil 3 Serisi sedan modeli ilk olarak dondurucu soğuğuyla ünlü İskandinav yollarında görülmüştü, BMW'nin 'ekmek teknesi' şu an Nürburgring'de. Daha önce olduğu gibi bu araç da henüz ilk tasarım aşamasındaki bir prototip, bu yüzden şimdiki araçta bulunan parçaların çoğu prototipte de görülüyor ve yeni parçalar da geçici olarak kullanılıyor.

Yeni BMW 3 Serisi teste çıktı

İki egzoz çıkışına bakılırsa test edilen model 340i gibi görünüyor. Ancak konu prototip olunca hiçbir zaman emin olamazsınız, özellikle de araç ilk test aşamasındaysa. BMW'nin sene sonunda 1 Serisi sedan çıkaracağı düşünülürse, iki model arasında bir fark olması için yüksek ihtimalle G20 jenerasyonu ile 3 Serisi biraz daha büyüyecek.

Haberin Devamı

1 Serisi sedan önden çekişli bir düzenle gelecek iken, 3 Serisi standart olarak arkadan itişli düzenle devam edecek ve dört çeker xDrive versiyonuna sahip olacak. İlk olarak 7 Serisi'nde kullanılan CLAR platformu yeni 3 Serisi'nde de kullanılacak, böylece aracın büyüyeceğini söylemiş olsak da hafiflemesi oldukça mümkün.

Yeni BMW 3 Serisi teste çıktı

BMW G20 jenerasyonunu muhtemelen 2017'nin ikinci yarısında tanıtacak ve bu muhtemelen markanın evinde, 2017 Eylül'de düzenlenecek Frankfurt Motor Show'da gerçekleşecek. 2017'nin sonuna doğru satışa sunulması planlanan model 2019 yılından itibaren yeni açılan San Luis Potosi fabrikasında, yani Meksika'da üretilecek.

 

Yeni BMW 3 Serisi teste çıktı
 Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!