Yeni Bir Hayat yarışmacısı İzzet Kağıt kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bir Hayat yarışmacısı İzzet Kağıt kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 19:30

Ekranların daha ilk bölümü ile ses getiren yeni yarışma programı Yeni Bir Hayat yarışmasının yarışmacısı olan İzzet Kağıt, yarışmaya Ankara’dan katılıyor. Düğünlerde ve organizasyonlarda türkücülük yapan İzzet, 32 yaşında ve evli. İzzet’in iki çocuğu var. İşte; İzzet Kağıt kimdir detayları...

Haberin Devamı

Show TV'nin yeni yarışması ''Yeni Bir Hayat'' yarışmacıları arasında İzzet Kağıt yer alıyor. Peki; İzzet Kağıt kimdir? İşte detaylar...

İzzet Kağıt, yarışmaya Ankara'dan katılıyor. Düğünlerde ve organizasyonlarda türkücülük yapan İzzet, 32 yaşında ve evli. İzzet'in iki çocuğu var. Ancak bir çocuğu hasta ve çok büyük oranda özürlü. Bir türlü teşhis konulamıyor. Yarışmaya katılma nedeni ise, sahne işi yaptığından dolayı kendini geliştirmek ve çocuğunun tedavisini yaptırabilmek için para kazanmak.

Ankaralı türkücü İzzet yarışmada verdiği röportajda: “Müzisyenim, türküleri seviyorum, şarkı okumayı seviyorum. Bu dünyadaki tek dostum şarkılarımdır. Şarkılarım olsun, başka bir şeyim olmasın bana yeter. Malım mülküm olmasın, onlarla kendimi terapi ediyorum.” diye konuşarak müziğe karşı olan tutkusunu anlattı.

Haberin Devamı

Yarışmaya katılma sebebini ise: “Tabi bu işi yapıyorum ama, bu iş sadece ses ile bitmiyor, vizyon gerekiyor. Tamam şarkı söylüyorum ama, hadi oyun havası da oynarım, halay da çekerim ama ben niye bir salsa öğrenmeyim veya niye güzel konuşmayayım. Bu işin incelikleri var bütün olarak. Bunları yapmak için buradayım.” diye konuşarak açıkladı.

Yeni Bir Hayat yarışmacılarını tanıyalım: İzzet Kağıt

ÇOCUĞUMUN BİRİ RAHATSIZ

İzzet sözlerine: “Çocuğumun biri rahatsız maalesef, işte zaten İstanbul'a onun için de geliyorum, bir ayağım İstanbul'da. Çocuğumun hastalığını bulamıyorlar. Bir özel hastanede pahalı bir kan tahlili var. İşte tek yaram o. Tek dostum müzik, tek yaram da oğlum.” diye devam etti.

Kişisel özelliklerini anlatırken: “Bulunduğu konumdan mutlu olan biriyim. Her konuda, yani albüm yapmaya gelirken param yoktu gittim hamallık yaptım kardeşimle birlikte. Ama burada güzel dostluklar edindim. İstanbul'da seni kandırırlar dediler, artık kalbimin temizliği mi diyeyim bedava albüm yaptım laf aramızda. Yani, şans diyelim, biraz da şans. Ama, dediğim gibi şahsen daha ziyade ben öldükten sonra “İzzet Kağıt var, vizyonda var” desinler diye bir bütün halinde bu işe girmek istiyorum. Ama yürümek istiyorum, sakın beni göndermeyin.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeni Bir Hayat'ın yarışmacısı İzzet Kağıt oldukça iddialı görünüyor. Konuşmalarından yarışmada ses getireceği belli olan yarışmacı, yarışma gündemine oturacak gibi.

Sunuculuğunu Şebnem Kısaparmak’ın üstlendiği programın jüri kadrosunda Cengiz Abazoğlu, Ebru Şallı ve Tan Sağtürk yer alıyor.

Yeni Bir Hayat” hafta içi her gün saat 16:00'da Show TV’de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!