Yeni Bir Hayat yarışmacısı Fevki Kılıç kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bir Hayat yarışmacısı Fevki Kılıç kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 20:04

Ekranların merakla beklenen ve sonunda izleyicileri ile buluşan yeni yarışma programı Fevki Kılıç, yarışmanın hırslı isimlerinden biri. Fevki, 29 yaşında ve yarışmaya Samsun’dan katılıyor. İşte; Fevki Kılıç kimdir detayları...

Haberin Devamı

Fevki Kılıç, şu an bayan kuaförlüğü yapıyor. Ancak, işini hiç sevmiyor. Çünkü hayalindeki iş yerine babasının zoru ile bayan kuaförü olmuş. Bu yarışma ile kendini herkese ispat edeceğini söyleyen Fevki’ nin duygu dolu ve acıklı bir hayat hikayesi var.

FEVKİ KILIÇ'IN HİKAYESİ

Kendini tanıtırken acıklı hayat hikayesini de anlatan Fevki: “Ben bir yaşımdaydım, kız kardeşim daha kırk günlüktü anne ile baba ayrıldı. O süre zarfından sonra babam, bize anne aradı, kendine eş de aradı ama daha çok anne aradı. Ama yaptığı hiç bir seçim geç fark etse de doğru seçimler değildi. Ya üvey anneler baskı kurdu, ya da üvey annenin baskı kurması sayesinde baba başka bir baskı kurdu. İlk şiddetimi daha beş yaşındayken ütüyle yaşadım. Hastaneye gittik zaten. Polisler hemen fark etti durumu. Hani beş yaşında bir çocuğun bacağında ütünün markasının ismi niye yazıyor diye baktıklarında. Benim babamın doğrusu oydu. Mesela okulu hiç sevemedim. Çünkü, okula hiç normal bir öğrenci gibi gidemedim. Aynı şekilde kız kardeşim var, o da baba şiddetine maruz kaldı. Ama ben ağabeydim, onun biraz daha önüne geçmeye çalıştım. Bunu kim yaptı diye sorduklarında, tabi ki de ben yaptım, o yapsa da ben yaptım derdim.” diye konuşarak acılar içinde geçen çocukluğunu anlatıp hem kendi duygulandı hem de izleyenleri duygulandırdı.

Haberin Devamı

Yeni Bir Hayat yarışmacılarını tanıyalım: Fevki Kılıç

Yarışmacı Fevki anlatmaya ve duygulandırmaya devam etti. “Annemi bulma olayım yine babam sayesinde oldu. Saat on gibi işim bitti. Babama telefon açtım ve dedim ki: “Baba ben geliyorum.”. Ben telefonu kapattım ve bir müşteri girdi içeri ve benim işim on iki de bitti.Benim eve giriş saatim on iki buçuktu. Kapıyı açtım, daha içeri girmeden babam beni lavaboda yakaladı. Tam bir buçuk saat sen neredesin diye sordu. Çalışıyordum dedim ama inanmadı. Yani onu inandırmak için uğraştım. Tekme attı koluma, son oydu. Arık dedim ki, “Benim için anne devri başladı. Ben seni bırakacağım ve annemi bulacağım artık” dedim.” diye sözlerine devam etti.

Haberin Devamı

FEVKİ KILIÇ ANNESİNİ NASIL BULDU?

Fevki annesini nasıl bulduğunu anlattı. “Annemi ilk telefonla aradım konuştum. Annem bana buluşuruz dedi. Ben Bodrum’ dayım. Benim de evliliğim şu an iyi gitmiyor. İstanbul’ a geldiğimde buluşuruz, ben seni çok özledim dedi. Ben hayal meyal hatırlıyorum. Çünkü, 20 yıl öncesi ve bir yaşındaydım. Olayları hatırlıyorum ama net değil. Neticesinde annem geldi İstanbul’ a ve benim askere gitmeme üç ay vardı. Dedik ki, hadi üç ay boyunca hep beraber kalalım. Yani o 20 yılı, o üç aya sığdırmaya çalıştım. Babam aslında hayatta bana baba olma yönünde bir yön verdi. Büyüdüğümde, evlendiğimde, çocuklarım olduğunda onun gibi bir baba olmayacağım. Babamı seviyorum, kılına zarar gelse gerçekten çok üzülürüm, ama bir an geliyor ki nefret ediyorum. Babam her zaman bana” Sen hayatı kaybettin, senin için hayat bitti” der.

Haberin Devamı

Bu anlattıkları ile herkesi göz yaşlarına boğan Fevki, yarışmaya katılma sebebinin hem babasına cevap vermek, hem de yeni bir hayatı olmasını istemesi olduğunu söylüyor. Bakalım Yeni Bir Hayat yarışması Fevki için yeni bir hayatın başlangıcı olabilecek mi? Bakalım yarışmadan galip olarak ayrılabilecek mi?

Sunuculuğunu Şebnem Kısaparmak’ın üstlendiği programın jüri kadrosunda Cengiz Abazoğlu, Ebru Şallı ve Tan Sağtürk yer alıyor.

Yeni Bir Hayat” hafta içi her gün saat 16:00'da Show TV’de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!