Yeni Bir Hayat yarışmacısı Canan Barutçu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bir Hayat yarışmacısı Canan Barutçu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 19:06

Ekranların yepyeni ve oldukça iddialı yeni yarışma programı Yeni Bir Hayat yarışmacılarından biri olan Canan Barutçu, yarışmaya Rize’den katılıyor. Anne tarafı Karadenizli, baba tarafı ise Trakyalı. 29 yaşında, kına geceleri ve organizasyonlarda misafir karşılayıp dans ediyor. İşte; Canan Barutçu kimdir detayları...

Haberin Devamı

Hemen hemen tüm yörelerin oyunlarını bilen Canan, taklit yapmayı da çok seviyor. Sevgilisinden ayrılmış ve hala daha acı çektiğini dile getirdi.

Canan Barutçu kendini tanıtırken, “Bir organizasyon şirketinde çalışıyorum. Benim işim kınalarda, fuarlarda dans gösterisi yapmak, oynamak, gelin arkadaşlara kaftan giydiriyoruz, kınayı biz yakıyoruz, gelin kaçırması ve davul çalma, gecenin akışını biz sağlıyoruz. Tahminen 200 tane kız evlendirmişizdir. Bu kariyer yapabileceğim bir iş değil ama en azından strese girmiyorum, moralim bozuk olunca bile oynayıp stres atarım. Aslında hayatım boyunca birçok şey denedim, ters gittiği için artık hayatıma bir yön vermek istiyorum. Yani, ben bir yıl sonra 30 yaşında olacağım, ne yapabilirim, bir hedef belirleyip hayatıma bir yön vermek istiyorum. Bu programda inşallah onu bulacağıma inanıyorum. ” diye konuştu ve yarışmaya gelme amacını anlattı.

Haberin Devamı

Hayatı boyunca bir daha böyle isimlerden eğitim alma imkanı bulamayacağını anlatan ve hayatının fırsatı olarak gördüğü bu yarışmanın iddialı isimlerinden biri gibi görünüyor. Sesi de çok güzel olan Canan, diğer bir yarışmacı türkücü İzzet’ le oldukça iyi anlaşacak gibi görünüyor. Bakalım yarışmanın ilerleyen bölümlerinde Canan neler yaşayacak. Hayallerine ulaşabilecek mi, yoksa bu umudu kısa süreli mi olacak?

Yeni Bir Hayat yarışmacılarını tanıyalım: Canan Barutçu

Sunuculuğunu Şebnem Kısaparmak’ın üstlendiği programın jüri kadrosunda Cengiz Abazoğlu, Ebru Şallı ve Tan Sağtürk yer alıyor.

Yeni Bir Hayat” hafta içi her gün saat 16:00'da Show TV’de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!