Yemen Ekşioğlu bombaladı

Güncelleme Tarihi:

Yemen  Ekşioğlu bombaladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2012 15:42

Futbol Federasyonu yöneticisi Yemen Ekşioğlu, son günlerde gündemde yer alan konularla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

1- Sadri Şener yargılanıyor, Ufuk Özerten serbest kaldı.

2- Kürşat Tüzmen mayosunu giysin Yeniköy’de yüzsün.

3- G.Saray yönetimi Demirören yönetimini eleştiriyordu Terim’in cezası ötelenince neden sustular.

Ekşioğlu "Kupa Fenerium da gayet güzel duruyor "Bize her yer Trabzon" diyor.. Kupa rahat kimse merak etmesin.. Milletvekilleri FB-GS maçı için protokol yeri istiyorlar. Sen vekilsin asil olan taraftar. Önce taraftara sahip çıkmaları lazım. Kürşat Tüzmen diye bir beyefendi ortalarda yoktu. Platini ile konuşmuş. Vay vay vay. Bıraksın o işleri mayosunu giysin Yeniköy-Kanlıca arasında yüzsün. PFDK  toplantılarında ne konuşulsa Trabzonsporlu disiplin kurulu üyesi gizlilik esasına rağmen gidip her yerde konuştu. Kısacası arkadaşlarını sattı. Bundan da çok rahatsızlar. İstifa etmesi lazım. Ufuk Özerten'e laf söylüyorlar. Ayıp ediyorlar. Makamında layıkıyla oturuyor ve sonuna kadar hakediyor. Ufuk Özerten aslan gibi adamdır. Trabzonspor açıklama yapıyor Ufuk Özerten kelepçeli adliyeye geldi gitti. Galiba Sadri ağabeyin şekeri yükseldi. Ufuk Özerten, bermudasıyla emniyete geldi elini kolunu sallayarak ve takipsizlik kararı ile aslanlar gibi etrafta dolaşıyor. Ancak açıklama yapan diğer arkadaşlar şu anda hala mahkemelerde yargılanıyorlar. Lütfen itidalli olsunlar bugün kavga günü değil. Kendi başarısızlıklarını başka türlü örtsünler. Ufuk Özerten olayını Trabzonspor sulandırıyor. Sadri Şener, Fenerbahçeli Semih'in gırtlağına yapışmış yakışır mı! Bir başkana. Ufuk Özerten'in bir tane kelepçeli görüntüsü varsa ben istifa ederim. Özerten oraya yazlık elbisesi ile girdi. Sadri ağabey ile Nevzat Şakar hala yargılanıyorlar. Federasyon yönetim kurulu 58'nci ve 105'nci maddeden dolayı kurumlarla kişileri ayırdığından dolayı Galatasaray kulübü yaptığı açıklamada Trabzonspor ile beraber Yıldırım Demirören yönetimini istifaya davet etti. Peki Fatih Terim'in hangi maddeye göre cezası ötelendi. Peki Beşiktaş'ın suçu neydi. Trabzon maçını bayan seyircilere oynuyor. G.Saray Fatih hocayı herkesten çok severim o kulübede de olmasını isterim ama ceza disiplin cezası onu da dikkatinize sunarım. Disiplin cezaları ötelenmez."

"Trabzonspor camiasından özür diliyorum"

TFF Yönetim kurulu yedek üyesi Yemen Ekşioğlu, bugün bir radyo programında söylediği sözlere açıklık getirdi.

Yazılı bir açıklama yapan Ekşioğlu, konuşmalarının tamamen şahsi görüşlerini yansıttığını belirterek, şu ifadelere yer verdi:
"TFF Yönetim Kurulu'nu ya da İstanbul İl Başkanlığı'nı hiçbir şekilde bağlamamaktadır. Sözlerim, her zaman takdir ettiğim Trabzonspor camiasında farklı anlamalara yol açmış. Bulunduğum konum nedeniyle yapmamam gereken bir açıklamaydı. Bu konuda haddimi aşmış olabilirim. Türk futbolunun köklü bir kurumu olan Trabzonspor camiasını asla kırmak istemem. Bu nedenle Trabzonspor camiasından özür diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!