Yeni Gelin oyuncuları kimdir? Yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Yeni Gelin oyuncuları kimdir Yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 19:54

Yeni Gelin oyuncuları ve farklı konusuyla diziseverlerin dikkatini çekti. Ekran macerasına geçtiğimiz hafta başlayan Yeni Gelin bu akşam 2. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Bella ile Hazar’ın evliliği, iki aşiretin küllenen düşmanlığını yeniden alevlendirecek. İşte, Yeni Gelin yeni bölüm fragmanı ve oyuncularıyla ilgili detaylı bilgi!

Haberin Devamı

Yeni Gelin dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara 'merhaba' dedi! Düşman olan iki aşiretin çocukları Bella ve Hazar'ın aşkını anlatan Yeni Gelin oyuncularıyla da izleyicilerden tam not aldı. Süreç Film‘in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi bu akşam 2. bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Peki, bu haftaki bölümde neler yaşanacak? Bella ve Hazar'ın evliliği dengeleri nasıl değiştirecek. İşte, yeni bölümden ilk detaylar ve Yeni Gelin oyuncuları!

YENİ GELİN OYUNCULARI

Bella Öztürk/Jessica May

“Yeni gelin, sevdalı gelin, saf, masum, biçare gelin...”
Türkiye Büyük Elçisi bir babayla, yüksek sosyete bir annenin İspanya’da dünyaya gelmiş biricik kızıdır. Bilgili ve görgülü olmasının yanı sıra aşırı sevecen, cana yakın ama bir o kadar da sakardır. Hayatının aşkının terkesine atlayıp Çukurova’ya kadar gözü kapalı gelmiştir. Konaktaki şer ittifakı gözünü açacak diye beklenirken onun gözleri, aşktan daha bir kör olmuştur. Ona göre herkes özünde iyi insandır. Şer ittifakının başı Möhteber bile... Onun iyiliği, herkesi iyi etmeye yetecek midir?

Haberin Devamı

Hazar Bozok/Tolga Mendi

“Hikayemizin Romeo’su, Çukurova’nın modern ağası...”
Bella’nın prensi, Bozok Aşireti’nin varislerinden biridir. Doğduğu toprakların gözü pekliğini, yüreği karalığını almış; dayatmalarına ise her daim karşı çıkmıştır. Öyle ki, bir anda vurulduğu yarı İspanyol Bella’yı takıp koluna konağa gelin diye getirmiştir. Hazar, ölümüne aşık; ailesi ölümüne inatçı. Ama Hazar daha inatçı. Çünkü ona göre aşk, her savaşı mutlak zafere taşıyacaktır.

Kağan Bozok/Dağhan Külegeç

“Bozokların en büyük varisi, kardeşinin gölgesini yırtmaya çalışan bir büyük abi… ”
Şirketlerin ve işlerin yükü onun üzerindedir. İçten içe hep kardeşi Hazar’ı kıskanmıştır. Çünkü Hazar, onun yaşayamadığı hayatı yaşamaktadır. Kağan ise hiçbir zaman Hazar gibi isteklerinin ve tutkularının peşinden gidecek gücü kendinde bulamamıştır. Her ne kadar Hazar’ı yerden yere vursa da, Hazar’ın başı tehlikeye girdiğinde ilk o koşar, yardımına.

Haberin Devamı

Kalender Bozok/Mustafa Avkıran

“Bozok Aşireti’nin Mezopotamya Yürekli Türkmen Reisi…”
Dağ gibi, kale gibi dimdik dursa da, evlatları için kireç taşı misali ufalanır yüreği… Koca aşireti, tek lafıyla hizaya sokar sokmasına da, üç kadınla baş etmek kolay mı? Hem de biri Kürt, biri Arap, biri de Laz… Mezopotamya yürekli dediysek boşuna demedik…

YENİ GELİN 2. BÖLÜM ÖZETİ

Bella ile Hazar’ın evliliği, iki aşiretin küllenen düşmanlığını yeniden alevlendirmiş, Bozok’ların Duran’lara verdiği söz bozulmuştur. Bu yüzden Bella ve Hazar, bunu kendileri tamir etmek isteyecektir. Fakat olaylar ikisini de aşmış, aşiretler birbirine girmiştir. Fakat Kalender ve Kağan, düşman aşiretin ağası Baran Ağa ile öyle bir pazarlık yapar ki artık kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır. Bu öyle bir pazarlıktır ki, Bella ve Hazar’ın aşkı, Hazar’ın en yakınının, Şirin’in ömür boyu mutsuzluğuna sebep olacaktır. Bu yüzden Hazar da Bella da bunu engellemek için ellerinden geleni yaparlar. Fakat yanlış anlamalar silsilesi, Hazar’ı, bu işi engellemek değil desteklemek için motive edince Şirin’in tek güvendiği dayanağı olan Hazar da devreden çıkar. Şirin, kaderine razı olmalıdır. Hazar, artık bu işi desteklese de Bella asla ikna olmaz. Şirin için mücadeleye devam eder. Yeni gelinin bu mücadelesi işe yarayacak mı? Bunu en çok Şirin merak etmektedir.

BAKMADAN GEÇME!