Yattara ve Barış imzaları attı

Güncelleme Tarihi:

Yattara ve Barış imzaları attı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2008 00:00

Trabzonspor daha önce anlaştığı iki futbolcusunun sözleşmelerini 3’er yıllığına daha uzattı. Yeni yabancılar ise önümüzdeki hafta geliyor.

TRABZONSPOR Kulübü, futbolcuları Gineli Yattara ve Barış Memiş ile sözleşmelerini uzattı. Bordo mavili kulübün başkanı Sadri Şener, düzenlenen imza töreninde anlaştıkları diğer futbolcuların da önümüzdeki haftadan itibaren imza atmak için geleceğini açıkladı. 3’er yıllık sözleşmeye imza atan iki futbolcudan Yattara, "Futbol hayatım boyunca ilk defa bir takımda bu kadar uzun kalıyorum. Trabzon’da çok mutluyum. Her şeyimi burada kazandım. O kadar kazançtan sonra da burada bir şeyler göstermek istiyorum. En azından bir şampiyonluk istiyorum. 5 senedir burudayım ve 3 sene daha kalacağım. Şampiyonluk görürsem bana yeter. O zaman kariyerim de çok iyi yere gelir" dedi.

Cernat kararı Yanal’ın

Başkan Şener ise "Kendi futbolcularımızla sözleşme imzalamak güzel. Şu anda birçok transferde de sona yaklaştık. Almanya’nın Unterhaching takımından transfer edeceğimiz Ceyhun, yarın (bugün) oynayacağı maçtan sonra gelecek. Hırvatistan’ın Hajduk Split takımından alacağımız Ante Rukavina’yla da önümüzdeki hafta sözleşme imzalamayı planlıyoruz. Arjantinli Colman iki hafta içinde Trabzon’a gelecek. İsveçli Majstorovic’i de önümüzdeki hafta getirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. Şener, Cernat hakkındaki son kararı teknik direktör Ersun Yanal’ın vereceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!