Yattara oynuyor mu öğrenir misin abi

Güncelleme Tarihi:

Yattara oynuyor mu öğrenir misin abi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2009 00:00

Trabzonspor’un en tehlikeli futbolcusunun oynayıp oynamayacağını öğrenmek için çeşitli yollara başvuran, ancak amaçlarına ulaşamayan sarı kırmızılılar, son çare olarak gazetecilere başvurdu. Yattara ise tribünde oturdu.

TRABZONSPOR maçı öncesi Galatasaraylı futbolcuların en çok merak ettiği konu; sakatlığı bulunan İbrahima Yattara’nın oynayıp oynamayacağı idi... Bu sorunun cevabını öğrenmek için birçok yolu deneyen ancak amaçlarına ulaşamayan sarı kırmızılılar, son çare olarak Lig TV muhabiri Bahri Havadır’a başvurdu. Takım kaptanı Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu, saha içinde röportajlar yapan Havadır’ın yanına giderek, “Bahri abi, Yattara oynuyor mu, öğrenir misin?” diye rica ettiler. Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, sakatlığı nedeniyle hafta içinde doğru dürüst antrenman yapamayan ancak İstanbul’a getirilen Yattara’yı maç kadrosuna almayıp tribüne gönderdi. Bordo mavililerde bu oyuncunun yanı sıra, Tjikuzu da tribünde oturdu.

Serkan’ı tanımadılar

Sakatlığı nedeniyle aylardır forma giyemeyen Galatasaraylı Serkan Çalık, karşılaşmayı futbolcular için ayrılan tribünden izlemek isterken güvenlik engeline takıldı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Serkan’ı tanımayan güvenlik görevlisi, “Burası futbolculara ait, giremezsiniz” dedi. Bunun üzerine araya giren diğer futbolcular görevliye Serkan’ın kim olduğunu anlatarak, tribüne girmesini sağladılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!