Yattara müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Yattara müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2007 00:00

Trabzonspor Yönetimi Gineli yıldız ile yaşadığı sorunları halletti. Parasını alamadığı için FIFA’ya başvuruda bulunduğu öne sürülen Yattara’nın iki gün içinde döneceği açıklandı.

PARASINI alamadığı gerekçesiyle FIFA’ya başvuruda bulunduğu iddia edilen Trabzonspor’un yıldızı Yattara’nın menajeri, bordo mavili yönetime Gineli futbolcunun iki gün içinde döneceğini bildirdi. Adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’la anılan Yattara konusuna açıklık getiren ve futbolcunun iki gün içinde Trabzon’a geleceğini söyleyen futbol şube menajeri Necmi Perekli, Gineli yıldızlarıyla ilgili tüm engelleri aştıklarını belirtti. Yattara için Gine Milli Takımı’ndan bir davet yazısı gelmediğini da belirten Perekli, şöyle konuştu: "Futbolcumuz artık Trabzon’a dönmek zorunda kaldı. Kendisi de zaten döneceğini, ancak milli takımdan bir yazı gelmesini beklediğini söylemişti. Şu an için ne parasal anlamda, ne de manevi anlamda her hangi bir sorunumuz yok.

Alacaklar ödendi

Geldiği günden itibaren takımla birlikte çalışmalarına başlayacak. Kendisiyle ilgili yapılan noter tespitinde ceza verilip verilmeyeceğini yönetim ve teknik heyet belirleyecek." Bu arada genel sayman Emin Kahraman, futbolcuların tüm alacaklarını ödediklerini söyledi. Ersun Yanal ve kaptan Hüseyin’le görüştükten sonra yönetim olarak futbolculara jest yaptıklarını vurgulayan Kahraman, "Söz konusu ödemeler, oyuncularımızın transfer taksiti ve maç başı alacaklarını kapsamaktadır. Böylelikle ligin ilk devresinden oyuncularımıza hiçbir borcumuz kalmamıştır" dedi. Öte yandan Trabzonspor, cuma günü Fortis Türkiye Kupası’nda Kırıkkalespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla sürdürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!