Yasemin Boran: Sporcular Mars'ın çocukları

Güncelleme Tarihi:

Yasemin Boran: Sporcular Marsın çocukları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 1999 00:00

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars deyince bu işten az çok anlayanların aklına hemen Koç burcu geliyor. Elbette ki, potansiyel olarak Koçlar'ı, sporun hemen her sahasında boy gösterirken görebilirsiniz. Hem de diğer burçlardan çok daha fazla. Fakat, Mars demek sadece Koç Burcu demek değil.

Mars'ın hükmettiği insanlar her burçtan olabilirler. Mesela Hakan Şükür gibi. Onun burcu Başak olduğu halde aslında o bir Mars'ın çocuğu. Tıpkı Sergen Yalçın, İbrahim Kutluay, Ebru Kavaklıoğlu, Özlem Özçelik, Sinan Şamil Sam ve diğerleri gibi.

Mars'ın çocuklarının en tipik özelliği, oturdukları yere yayılıp kalamamalarıdır. Gergin ve sıkıntılı olmasa bile telaşlı bir halleri vardır. Daima yapacak, oyalanacak şeyler ararlar. Kısacası buna ‘‘enerji fazlası’’ desek daha doğru olacak.

Mars'ın çocuklarından yayılan enerji dalgası çevresine öyle bir yayılır ki, size kadar ulaşır. Ve şayet o sırada rahat koltuğunuzda miskinlik yapıyor olsanız bile içinizin coşkuyla dolmaya başladığını hissederseniz. Yerinizde oturamayıp peşine düşersiniz.

Mesela geçenlerde izlediğim ABD Açık Tenis Turnuvası kadınlar finalini TV'den izlerken kendimizden geçtik. Turnuvanın birincisini belirleyecek olan maç uzadıkça finalistlerin heyecanı bizi de sardı.

Doğruyu söylemek gerekirse, insana bu enerjiyle yapamayacağı bir şey yokmuş gibi geliyor. İşte, Mars insanı böyle yapıyor. Mars'ın çocuklarını varın siz düşünün.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!