Yanal'dan futbolcularına uyarı

Güncelleme Tarihi:

Yanaldan futbolcularına uyarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2013 15:56

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürürken, bugünkü idman öncesi takımla toplantı yapan Teknik Direktör Ersun Yanal futbolcu performans değerlerini göstererek Avrupa futbolu ortalamalarıyla karşılaştırdı.

Haberin Devamı

Daha sonra futbolcuların ulaşabilecekleri kapasiteleri de futbolcularıyla paylaşarak onları gerçek kapasitelerine ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi. Yanal futbolculara şu mesajları verdi:

“Ligde her maç çok önemli. Giderek yükselen bir grafiğimiz var. Bireysel kalitemizi, yüksek mücadele isteğiyle, koşu kalitemizle, takım oyunuyla birleştireceğiz ve her geçen gün daha iyi olacağız. Hepiniz çok kaliteli oyuncularsınız ama biliyorsunuz kural gereği her hafta 6 yabancı futbolcu kadroda yer alabiliyor. Kural gereği kadro dışında bırakmak zorunda kaldığım futbolcularım için ben onlardan daha çok üzülüyorum. Bugün Sow dışarda kalır, yarın başka futbolcum kalacak. Kararlarımı performans kriterlerinizi değerlendirerek objektif, adil ve eşit veriyorum. Türk oyuncularımız için de geçerli olmak üzere; bu takımda oynayan-oynamayan sorunu yaşamak istemiyorum. Biz bir takımız, hep birlikte kazanacağız, hep birlikte yürüyeceğiz.

Sizinle her zaman iletişime açığım, tüm konuları kendi içimizde konuşarak halledeceğiz. Takım içi bir konuyu dışarıya taşımakla iyi bir şey yapmış olunmaz. Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemeyenler sizin en küçük bir açıklamanızı kullanarak takımı yıpratmaya çalışır. Sow örneğinde de öyle yapmadılar mı? Bugünün futbolunun gereklerini yerine getirenler, antrenmanlarda iyi çalışanlar, takım içinde sorumluluk alanlar doğal olarak daha çok forma şansı bulacak.

Biz sadece kendimizi, kendi futbolumuzu konuşacağız rakiplerimizin puan kayıplarına bakmayacağız. Şampiyonluğa odaklanan bir takım sadece en iyiyi ortaya koymak için çalışır.
Siz birlik ve dirlik içinde olduğunuz zaman Fenerbahçe’nin önüne kimse geçemez. Şampiyon biz oluruz, olacağız.”

KASIMPAŞA MAÇI HAZIRLIKLARI

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında, 16 Eylül Pazartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolcular daha sonra 3 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel çalışmalarla tamamlandı. Kaleci Volkan Demirel, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından salonda kuvvet çalışmayı yaptı. Sarı-lacivertlilerde dünkü antrenmanı yarıda bırakan Emre Belözoğlu'nun bugün yapılan kontrollerinde sağ ayak alt adelesinde kısmi yırtık tespit edildiği, futbolcunun tedavisine başlandığı belirtildi. Joseph Yobo ve Erten Ersu ise uygulanan özel program doğrultusunda takımdan ayrı koşu yaptı. Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!