Yalnızım ve mutluyum

Güncelleme Tarihi:

Yalnızım ve mutluyum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2006 00:00

"Frida" filmiyle yıldızı parlayan Salma Hayek, çok yakında 40 yaşına basacak. Hollywood’un gözde oyuncularından biri olan Meksikalı yıldız, Glamour dergisine çok özel açıklamalarda bulundu.

Meksika televizyonunun başarılı oyuncularından biriydim. Fakat bunu yeterli bulmadığımı anlayınca, harekete geçtim. Ben sinema oyuncusu olmak istiyordum ve isteğimi gerçekleştirdim.

Dört yıl süren bir ilişkiden sonra, bir başkasıyla yine dört yıl süren bir beraberlik yaşadım. Şimdi on yıldan beri ilk kez hayatımda bir erkek yok. Bir erkeğin kız arkadaşı olmayınca, kendimi daha iyi tanıma fırsatı buldum.

İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ GİYİNİYORUM

Bazen, yerine ve zamanına göre giyinme hevesine kapılırsınız. Oysa siz çok daha farklı giyinmeyi aklınızdan geçiriyorsunuzdur. Her zaman başkalarını memnun etmek için çaba harcarsanız, kendinize güveniniz gelişmez. Ben de bunu bildiğim için sadece içimden geldiği gibi giyinmeye özen gösteriyorum.

FİLM YÖNETECEĞİM

Her ne kadar şu anda yalnız olmaktan mutlu olsam da, on yıl içinde çılgın gibi aşık olacağıma inanıyorum. Anne olmak da en büyük isteklerimden biri. Güzel yapımlarda oyunculuğa devam... Ama film yönetmenliği de yapmak istiyorum. Dünya barışa kavuşacak, eğitimsiz kimse kalmayacak, kadınlara taciz uygulanmayacak... İşte bunlar da benim diğer hayallerim. Yeni yılla ilgili beklentilerim büyük!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!