Yakışır şekilde bitirmek istiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Yakışır şekilde bitirmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2011 10:50

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, ligin son etabında kendilerine yakışır bir şekilde oynayarak, ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor, 4 günlük aranın ardından dün akşam Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan antrenmana Dyego, Tomiç, Seric ve Cernat ülkelerinde olmaları, Tozo, Kerim ve Şenol ise sakatlıkları nedeniyle katılmadı. Golcü futbolcu Emenike ise düz koşulara başladı. Hallerinden memnun olduklarını belirten Yücel İldiz, "Bugüne kadar baktığımızda gerçekten kulüp olarak, takım olarak, camia olarak ligde bazı şanssızlıklarımız olmasaydı puan olarak daha yukarılarda olabilirdik ama yine de halimizden memnunum diyebilirim" dedi.

Yücel İldiz ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini açıklayarak, şöyle konuştu:

"Oyuncu arkadaşlarımla da konuştum, bugüne kadar camia olarak çok emek verdik. Oynayacağımız son 8 hafta genel olarak vitrin maçları. Sahamızda son derece önemli 5 maç oynayacağız. Genel olarak ya zirveye oynayan takımlarla, ya da küme düşmesi sıkıntısı olan takımlarla oynayacağız. Bugüne kadar yendiğimiz ve yenildiğimiz her müsabakadan alnımızın akıyla çıktığımızı düşünüyorum. Son düzlüğe girdik ve finişi iyi yapmak istiyoruz. Ligin son etabını kendimize yakışır bir şekilde oynayarak en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Gaziantepspor karşılaşmasına kadar sakat olan 5-6 oyuncumuzdan en azından 2-3 tanesi hazır duruma gelecek"

 
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!