Woody Allen tv dizisi çekecek

Güncelleme Tarihi:

Woody Allen tv dizisi çekecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 16:25

Ünlü yazar ve yönetmen Woody Allen, ilk kez bir TV dizisi yazıp yönetecek. Amazon ile anlaşan yönetmen, "Bu işin içine nasıl girdim bilmiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Henüz senaryosu, adı, hatta cast'ı bile belli olmayan TV dizisi için Woody Allen ile anlaşma imzalayan Amazon yetkilileri yaptıkları açıklamada 'çok heyecanlı olduklarını' söylerken, Woody Allen "Bu işin içine nasıl girdim bilmiyorum. Nereden başlayacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Sanırım Amazon pişman olacak" dedi.

İnternetten yayın yapan Prime Instant Video kanalı için, süresi 'yarım saati aşmayacak' bir dizi sipariş eden Amazon, 'Transparent' adlı serisi Golden Globe kazanınca Woody Allen'a teklif götürdü.

Woody Allen tv dizisi çekecek

'En iyi komedi dizisi' ve 'en iyi komedi dizisi oyuncusu' (Jeffrey Tambor) ödüllerini alan Transparent, Prime Instant Video'nun en çok izlenen dizilerinden.

Haberin Devamı

Amazon Stüdyoları'ndan Roy Price anlaşma ile ilgili şunları söyledi: "Woody Allen tüm zamanların en harika filmlerine imza atan vizyon sahibi bir yaratıcı. Yazacağı ilk TV dizisinde onunla çalışmak bizim için bir onur. Annie Hall'dan Blue Jasmine'e kadar Amerika'nın sinemasının önde gelen filmleine imza attı. Gelecek yıl Prime Instant Video'da yayınlanacak dizisi için şimdiden çok heyecanlıyız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!