Werder Bremen'de gündem Mehmet Ekici

Güncelleme Tarihi:

Werder Bremende gündem Mehmet Ekici
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2011 00:00

Sezona Bayern Münih'ten Mehmet Ekici ve Santos'tan Wesley'i transfer ederek başlayan Werder Bremen, performansları tartışma konusu olan iki futbolcu hakkında açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Alman takımı, "İstenilen sonuçları alamadık. Orta sahadaki performansımız pek iyi değil. Mehmet Ekici için sabrımız var. Wesley için ise düşünmeye başladık. Ayrıca kendisi de memnun olmadığı için menajeri aracılığıyla devre arasında gitmeyi planladığını biliyoruz" açıklamasını yaptı.

PERFORMANSLAR SEVİNDİRİCİ DEĞİL

Mehmet Ekici için 5, Wesley için 7.5 milyon Euro olmak üzere toplam 12.5 milyon Euro bonservis ücreti harcayan Werder Bremen'de Menajer Klaus Allofs, iki futbolcunun performansından memnun olmadıklarını dile getirerek, "Bu iki futbolcumuzu yedek kulübesinde oturmaları için transfer etmedik. İkisi de kulübeden çıkmıyor. Bu iki futbolcumuzun performansı ve takımdaki gelişmelerinden memnun değiliz" dedi. Teknik direktör Thomas Schaaf ise "Mehmet için sabrım var. Onun nasıl bir futbolcu olduğunu biliyorum. Mehmet bizim oyun kurucumuz olacak. Bu pozisyonunda oyanayacak diğer futbolcular gibi Mehmet'e de sabırlı olmalıyız. O başaracaktır. Mesut'ta da bu sıkıntıyı yaşamıştık" diye konuştu.

Haberin Devamı

MEHMET BİR GOL, BİR ASİST YAPTI

Son hafta deplasmanda Mönchengladbach'a 5-0 yenilen Werder Bremen'de bir takım önlemler alınmasının şart olduğu belirtilen Sport Bild Dergisi'nde, "Mehmet bu maçta ilk 11'de başladı. 1170 dakikadan sadece 491 dakika oynadı. Bir gol atıp bir asist yaptı. Bu tabii ki çok düşük. Son maçta da kötü bir performans gösterince devre arasında oyundan alındı. Wesley ise hiç oynatılmadı. Çok yetenekli bir genç olan Mehmet için bir süre daha sabırla beklenir. Fakat Wesley devre arasında gider" yorumu yapıldı.

EKİCİ: "MEHMET'İN NASIL FUTBOLCU OLDUĞUNU GÖRECEKLER"

Bremen'de değişik bir ortamda olmanın zorluğunu yaşayan 21 yaşındaki milli futbolcu Mehmet Ekici ise "Mehmet'in nasıl bir futbolcu olacağını görecekler. Çok hırslıyım. Gelecek maçlarda fırtına gibi eseceğim" dedi. Mesut Özil ile kendisinin kıyaslanmamasını isteyen Mehmet, "O Mesut Özil, ben ise Mehmet Ekici. Bu kıyaslama beni baskı altına alıyor. Fakat ben kendi yolumda ilerliyorum. Sezon başında sakatlığım nedeniyle iyi hazırlanamadım. Ayrıca Bremen'deki futbol Nürnberg'le kıyaslanırsa daha hızlı oynanıyor. Buna alışmam gerekiyor. Fakat Bremen'de 10 numaralı pozisyonda oynayıp tüm gücümü kullanıp elimden geleni yapacağım. Hedefim çok çalışıp Werder Bremen ile ön sıralarda mücadele edip şampiyonluk yaşamak" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!